40

Анонимен

преди 6 години

Тази история със ,,Свинските Опашки'',я закачете на същият пирон, където окачихте Росен Ангелов от Нови Искър.

39

Дедовия

преди 6 години

Сети се горката че ако не признава и отрича е можело да мине метър без доказателства за подкупа щото реално пари не е дала, ама след дъжд качулка.

38

анонимен

преди 6 години

или тая го е убила или прикрива някои това е ясно, тая ако има и някакво чуждо гражданство , възможно ли е (понеже са имали законен брак с убития) да му е направила застраховка живот не в бг. ,и сега да разиграва цирк че е невинна после да си плати на подкупните ни съдии и да излезе чиста и накрая с решението на съда невинна да отиде и да прибере парите от застраховката

37

пародия

преди 6 години

За убийството и дали три години и половина, а за подкуп четири години и половина?!?!?!?!?!? Не съм особено компетентен, ама тия "магистрати" по-добре да се саморазпуснат...

36

Анонимен

преди 6 години

Като се върнала видяла, че има проблем и след това отишла до магазина?! вие като видите, че ваш близък е в беда зарязвате ли го за да идете на шопинг? Или звъните за помощ? По-скалъпена история не успя ли да съчини?

35

Анонимен

преди 6 години

Изключително устойчива в тази връзка е вярата, че на третия ден преди Рамазан байрама на т. нар. Кадър геджеси, Всевишният записва срещу всяко име съдбата на човека през следващата година. С други думи, новото име лишава съответния човек от късмета му на земята. С още по-тежки последици за вярващия човек е отнемането на мюсюлманското му име на оня свят.

34

Анонимен

преди 6 години

Масовата кампания по преименуване на помаците през 70-те години дава увереност на режима, че преодоляването на съпротивата на населението и последвалото поне външно примирение са достатъчно добра основа, на която да се опре следващата фаза на пълзящото, този път окончателно приобщаване. След временното отстъпление към средата на 60-те години следва преосмисляне на опита, средствата и възможностите за нова смяна на имената, този път на всички българи мюсюлмани.

33

-----------

преди 6 години

Таз пак лъже и маже. Ще тръгнеш ти за магазина ей тъй за кеф, ако знаеш че в съседната стая близък човек се души и умира, еле ако преди това си положила усилия да го спасиш. Да ама друг път. Таз го е утрепала за кинти и върти *** номера за да се отърве.

32

po

преди 6 години

ubiistvo po nepredpazlivost 3,5 godini da vidim prisadata na moskovski

31

Анонимен

преди 6 години

До 29Ако го е планувала ще копа нивата и пак ще го скрие. Говориш ей така.

30

Анонимен

преди 6 години

На 44 години е.

29

Анонимен

преди 6 години

баш си е било умишлено, ама е имала един проблем, нямала е къде да скрие трупа :)ако сложат някоя по нормална за актриса, могат и филм да направят за това ;)

28

Анонимен

преди 6 години

Тя пази вещите на съпруга си! Красноречиво. Носи ги! Повече от очевидно. Заключенията са ваши.

27

Анонимен

преди 6 години

Жени, които не понасят съпруга си след неговата кончина, развод. Изхвърлят всичко и го превръщат в пепел. Нищо да не им напомня за тях. Още повече, ако са били в лоши взаимоотношения. Извода за вас!

26

Анонимен

преди 6 години

Анита Баро Лачо Гошо

25

хаха

преди 6 години

Джендъра Цецку Цачева и е хвърлила око и затова я прибра. Да и е под ръка

24

Борис I

преди 6 години

Не Държава а Византия е виновна че им дала Религия и Имена на Ромите при Борис I , тоест Покръстването е точно Християнизирането по тези Земи тогава , пише точно и ясно в Уикипедия

23

Анонимен

преди 6 години

До 19Още жали съпруга си. И му спи с тениската. Жените, когато им липсва мъжа носят нещо тяхно. Ако са са починали. Има случаи в които жените толкова си обича мъжа и му носи , тениската. Така го усещат до себе си все едно е жив. Защото тя не може да да повярва, че той е починал. Отхвърля и го цялото съзнание! Още повече че тя е допринесла, това. Съкрушена е!!!! Тя не вярва в това.

22

Жокер

преди 6 години

Горката! Изглежда като баба ми...

21

Анонимен

преди 6 години

Човекът бил в безпомощно състояние, а тя допълнително го набила. Луда работа.