29

Додо

преди 6 години

Хм.. а Чорап Радев дали е попитал Вучич кога и дали изобщо мисли Сърбия да се изтегли от НЕЗАКОННО окупираните български Западни Покрайнини - Струмица, (днес намираща се в сръбския прокси БЮРМ), Босилеград и околните села, Цариброд и околните села и 6-те села във видинско, които бяха дадени ВРЕМЕННО за администрация на Кралството на Сърби, Словенци и Хървати през ноември, 1919г.? Днешната шовинистична кoчина - Остатъчна Република Сърбия няма юридическо право да продължава окупация и асимилация!

28

Анонимен

преди 6 години

Няма добър брат,който да краде от брат си и да задържи неговото имущество за себе си- ако някой прави това,значи той е ши-бан брат!

27

Анонимен

преди 6 години

До 30 От Северопустиняк Бил съм Червенпустиняк и други обиди !Обидите са отправени към човек, който никога не е бил комунист,нито някой от фамилията ми ,нито е гласувал за комунистите!Ето ,за това пиша,че вие ни мразите,а сърбите от Княжевац,Зайчар,Неготин ,ни уважават и по -добре да ни замените за Покрайнините!Имам роднини в живото с.Велики извор и преди 100г.,там са били 90%българи,сега са 99%сърби и никой не иска да чуе за България!Предполагам ,че и ние ще след време ,ще сме доволни

26

Анонимен

преди 6 години

До северопустиняк28 Червенсмотаняк,никога не може да се вярва на сърбите.Историята показва,че винаги са ни удряли в гръб.През1885 ни наппаднаха в Сръбско-българската война,с която се целеше унищожаването на България.Белград диктуваше до вчера антибългаризма и македонизма.

25

Анонимен

преди 6 години

До северопустиняк28 Червен ***,никога не може да се вярва на сърбите.Историята показва,че винаги са ни удряли в гръб.През1885 ни наппаднаха в Сръбско-българската война,с която се целеше унищожаването на България.Белград диктуваше до вчера антибългаризма и македонизма.

24

северопустиняк

преди 6 години

Предлагам ние от северозапада ,да отидем в Сърбия,па вие си вземете покрайнините!Наште братя в Зайчар,Княжевац,Неготин така и така повече ни уважават от ,,истинските"българи в тази държава!

23

Анонимен

преди 6 години

Единствените държави от които България има сметка те да са в ЕС,Албания и Молдова ,тех трябва да подктепяме!Защото това е най-лесният и сигурен начин ,да отлепим от дъното във всички класации на съюза!Но ,ако и тяхното влизане се забави,то няма да имаме полза от тях в ЕС!

22

Real Bulgarian

преди 6 години

Не само Ниш а и Поморавието и днешно Косово което име идва от българското Косово поле. Там е било 400 години българско а от 300 е сръбско.Сърбите могат само да мълчат и да се върнат в шесте си графства което е реалната им територия и без Войводина т.е.да е голяма колкото Софийска област.

21

Real Bulgarian

преди 6 години

И Сърбия и Македония още много пъти ще измият краката на България чуйте ми думата и само гледайте. Докато влезнат в Европа което без над няма да стане. Но така и трябва след престъпната 100 годишна антибългарска политика и пропаганда. И в Македония и Западните покрайнини е време за възмездие дългоочаквано от хората там. Ние тук хубаво си коментираме а на тях постоянно някой им повтаря ....мръсни *** и татари.Не им е било лесно с поколения. Дано да има възмездие. Дано.

20

Real Bulgarian

преди 6 години

За да разберете реално какво се случва в западните покрайнини изгледайте многото клипове в YouTube направени и качени от българите там. Все още тези хора живеят със България в сърцата си. За Сърбия този район е както за нас Северозапада т.е. мащеха. Ако не бяхме в Евросъюза кога Сърбия и Македония щяха да правят това което правят. А именно виждат, че номерата им вече не минават.Всичко се връща.

19

Анонимен

преди 6 години

На следващата среща, президента трябва да поиска да върнат Цветан Василев и да обещаят да спрат да бъдат убежище за БГ терористи.

18

така

преди 6 години

Като опря нажа на кокъла и сърбите се сетиха че и Българите имат право.Съобщението е прието! Ако Сърбия иска да постигне нещо, трябва да търси съдействието на България.

17

Анонимен

преди 6 години

Ниш е хубав български град.

16

сони

преди 6 години

Виждам,че руските агенти са се сдушили. Решетников е водещият офицер. Празнуват вместе деня на Съвецката армия-страж на мира.

15

НОМЕР2

преди 6 години

Искаме, преговаряме, ако трябва бием и си връщаме нашете територии!

14

Анонимен

преди 6 години

Сърбите разбират само от тояга , но мина времето на тоягите .

13

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не е в Сърбия ,а в по-голямата част от българите там,които се отричат от свойте корени и се пишат сърби!Това е истината,колкото и да не ни устройва!

12

Само с Договор

преди 6 години

На обещания сърбите са винаги "щедри", но на дело вършат съвсем друго.Затова народът го е казал: Дума дупка не прави ! Тези обещания, особено по отношение на нашето малцинство от Западните покрайнини следва да бъдат описани в двустранен Договор за добросъседство, на база на който България би могла да следи за тяхното изпълнение !

11

Анонимен

преди 6 години

В Сърбия от 70год.по техните радиа и телевизии има програми на български език,пред които новините на турски език по БНТ ,направо бледнеят!Дори и по времето на Милошевич,не бяха забранени!Имаха и вестник,но май фалира!Защо тези неща,не го пишете!

10

Анонимен

преди 6 години

През 1920 сърбите окупурат западните покрайнини, там живеят по онова време 65 000 българи. Днес са останали няколко хиляди сънародници, смячкани и тъпкани.