42

раша наша

преди 5 години

в бг няма спорт освен футбола-другите спортове се 0 и няма да има това да не е соца бг се прослави в света имено от спрота през соца

41

Анонимен

преди 6 години

До sVАко те докопам, ще ти скъсам ***, стига да открия това дребно нещо! Просто заслужаваш един сериозен урок по поведение, след като мамка ти не те е научила какво може и какво не може да кажеш! Ние българите, за това псуваме на майка!

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45И Ирина Шейк е българче! А колко от учените, колко от олигарсите са "булгари", както сами се наричат сега!

39

Анонимен

преди 6 години

Марат и Динара Сафини, Ринат Дасаев и много, много други...За Алина Кабаева не съм сигурен.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Приятелю, гледам, получил си 4 минуса! Тези най-много крещят, че са българи! Наистина някой е отключил вратата на психиатрична болница!Мен за същото ме изтриха!

37

Анонимен

преди 6 години

Питам: ЗАЩО МЕ ИЗТРИХТЕ? Защото казах, че момичето е БЪЛГАРЧЕ ли? Защото накаках противните злобари, които се нахвърлиха срещу едно талантливо дете ли? Или нещо съм съгрешил срещу политиката на Днес.бг и лично на Сашко ли!

36

Успех на Русия хокей

преди 6 години

Браво на момичетата от Русия че, спечелиха медали Медведева злато Алина Агитова сребро страшно много се радвам за рускините че,спечелиха медалите. Най накрая първото злато взехме и се радвам че, и в хокея сме на финала и бог да помага в хокея на руснаците срещу Германия надявам се русия да расфасова Германия с 6 на 0 за Русия в хокея.Успех на наще

35

1

преди 6 години

ДЕТЕ, "девойки, младша възраст" се състезава в категория "жени"!?!?!ИЗВАТЕНОСТ!

34

ххх

преди 6 години

Браво на това момиче - след тормоза от УАДА!!!

33

Колобър

преди 6 години

Тук се сипе много омраза към тези момичета,които заслужено спечелиха медалите си! Какво че са рускинчета? Американчета ли трябваше да са? Още много победи им пожелавам и да не позволяват на Запада да ги тъпче,затова че защитават честа на Родината си! А кой и как защитава честа на нашата Майка България? Като окрадоха средствата за спорт? Като демотивират младите хора да спортуват? Като за тези злобни глашатаи тук политиката им е по-важна? Ей,*** и слуги....събудете се,ако все още сте българи

32

Анонимен

преди 6 години

Мелдония ги е състарил още на 15. На ккаво ли не се подлага руснака За Родину, за Путину.

31

асеф

преди 6 години

....."а сметка на Русия. Грозното, че да плюеш по спортисти, които си отдават душата и сърцето а държавата ги подкрепя." --Как ги подкрепя държавата?? Като създаде ветеринарна фабрика в която зобеше руските добитъци (пардон-"спортисти") с всякакви чорби от наркотици и химикали ли?? По заповед на дребния, плешив несретник е възможно да ги държат в изолатор и да им вливат в търбусите всякви гадости за да могат да печелят нечестно състезания в прослава на същото дребно изродче!!!

30

sV

преди 6 години

От двете руски пачи-тая в средата прилича на хамстер, а другата в ляво -има торби като от Била под очите, или са спуквали от клец през последната седмица или е прекалявала със самогона!! Знам, че про3тите русофилски парцали, които са двама-трима безработни и драскат на воля във форумите-ще ми треснат точно 17 минуса, но ми е през ***!! Мога само да ви го дам да го полигавите-парцали червени!!! Дреме ми за западналата Раша и про3тия и Сатрап Плешивий!!

29

i'm

преди 6 години

Браво на момичето. Още много успехи и желая.

28

Анонимен

преди 6 години

Като гледам коментарите, жалко, че народа ни не обича България така, както се прекланя пред матушката. Гади ми се!

27

Анонимен

преди 6 години

Поздравявам мелдонистите с големия успех.

26

was

преди 6 години

До Анонимен 28 Да мразя руснаците .

25

Анонимен

преди 6 години

До wasВъв форума има пишещи индивиди,които са пуснати от психиатрията, но преди това са забравили да им дадат лекарство против злоба.

24

was

преди 6 години

Делегация российских спортсменов подтвердила положительный допинг-тест бобслеистки Сергеевой. Допинг-проба российской бобслеистки Сергеевой дала положительный результат. Това е Русия , Ж-А-Л-К-И Р-У-С-О-Ф-И-Л-И българомразци!

23

Анонимен

преди 6 години

Във вените на тази в средата тече българска кръв.Баща й е потомък на котрагови българи.