48

:)

преди 6 години

До юбералества значи ли че Скопие,Битола и Щип не са български градове?

47

Анонимен

преди 6 години

Това за хляба не го знаех. Но и другото е вярно. Съществуват архиви за убитите гои. И те се намират в нета. А един приятел ми каза, че в еврейските магазини за кашер има салам с човешко, смесено с друго месо. А това се доказва лесно - с ДНК анализ.

46

Анонимен

преди 6 години

Ще поправя анонимният за яденето на хора от евреите. Те не ядат хора а правят хляб с кръв от деца които не са евреи. Това го има в тората. Може да го потърсите в интернет- Blood Label.

45

Анонимен

преди 6 години

А ако се питате къде се провежда ритуалното канибалство - в мазетата на синагогите (от хилядолетия). И в именията на американските кино и музикални звезди, които всъщност само живеят там, но не ги притежават.(Именията са еврейска собственост.) Опомнете се, защото най-желаните жертви са децата и девствените момичета на гоите. Т.е. На "нечовеците" както ни наричат евреите.

44

Анонимен

преди 6 години

Една от косвените ползи за евреите от военните конфликти на планетата (освен печалбите от продажб на оръжие) са и многобройните човешки жертви, много от които "безследно изчезнали". Така че, пращайте войници в Сирия, д храните ч.ф.тите. Със собствените си сънародници. Но помнете, че и вие може да свършите така. В Кабала ритуал.

43

Анонимен

преди 6 години

Евреите ядат хора. А в Кабала ритуалите, които и до днес практикуват, жертвата се връзва жива и се убива с удари с нож в гърдите. После от нея се реже и се ядат дурови парчета човешко. От остатъците се прави прах, а от него хапчета (червени на цвят). Те се гълтат, когато наоколо няма подходяща жертва (обикновено бездомници и просяци). Евреите са и в търговията с органи. Познайте защо. Докато хората не разберат истината за евреите и не им противостоят, мир и справедливост на Земята няма да има.

42

Анонимен

преди 6 години

Винаги ще се намерят хора готови да помогнат, както и *** готови на оплюят всичко и всеки.

41

Анонимен

преди 6 години

Българския депутат винаги е бил за разстрел. Единствено някои от тях заслужават да бъдат разстреляни в главата за по - безболезнено.

40

юбералес

преди 6 години

Всяка страна в Европа даде толкова евреи на Германия, колкото е преценила. България и Дания по 0%, Италия -10%, Франция- 25%, Унгария и Чехия по 50%, Полша и Украйна - 100% и т.н. Освен това евреите не заминавха за унищожение, както пише в статията, а за работа. Евреите бяха 50% от всички лагерници. А иначе заслуата за недепортацията е на Борис и народните депутати, последните впоследствие бяха разстреляни от Народния съд.

39

АНТИ

преди 6 години

Нашите предци са спасили евреите, а те сега ще вземат златната ни земя !Ще станем като палестинците - нежелани на собствената си земя !

38

Пет

преди 6 години

Не съм почитател на цар и правителство от тогавашно време. Но явно се усетило настроението на целия българки народ и отношението към войната .Така са спасени и еврей и българи! Друг е въпросът когато руснаците идват.че изискват българката войска зле въоръжена да тръгне да се бие срещу германците и са избивани като зайци от снайперисти.От цяла рота са се върнали живи само двама а единствения не ранен е бил дядо ми.бог да го прости!По въпроса за Добрината!

37

Пет

преди 6 години

Царя е казал на Хитлер че българските евреи за част от българския народ и няма да ги изпрати на изтребление в лагерите а българската армия не може да бъде принудена да стреля и убива руснаци.защото руснаци са спасили българите от турското иго!Ето за тази си твърда позиция е отровен от агентите на Хитлер и после..уж инфаркт? Това се е знаело от народа тогава.

36

Пет

преди 6 години

Истината е че Не само обикновенните българи са помагали.ако не са се застъпили от народно събрание,правителство и царя точно Никой нямаше да бъде спасен!Спомням си дядо ми Петър Бог да го прости казваше- Те затова убиха Царя като си дойде от Германия! Отровиха го по заповед на Хитлер защото го е викал на разговор и да го принуди да праща еврейте в кц лагерите в Германия а българската войска да се изпрати срещу руснаците на изток и Царя е отказал!а да ви видя сега какво ще плюете пак?!

35

Анонимен

преди 6 години

Всички държави са си махнали евреите доброволно само нашите тиквeници са ги спасили! Ето затова тъпчем на едно място

34

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Мдаакато те гледам колко си грамотен, по добре да се свършва по бърже. не се размножавай

33

Анонимен

преди 6 години

някъде бях чел че на българските евреи в Израел се гледа като на 2-ро качество хора и с недоверие, защото били състрадателни и разбиращи, а не алчни, безкомпромисни и егоисти, какъвто трябвало да бъде един истински евреин.Един вид - там не харесват евреите родом от БГ, защото са с добри сърца.Не знам доколко е вярно това, но ме бе впечатлило :)

32

Мдаа

преди 6 години

Че сме спасили евреите е ФАКТ. Както е факт това , че днес такива еврей като Сорос, Ротшилд и Рокфелер ни се отблагодаряват по този така типичен за евреите начин . И вероятно няма да спрат докато и последния българин не изчезне .

31

Анонимен

преди 6 години

Като всяко общество и те си имат своите силни и слаби страни. Мене лично това капсулиране което имат като идеология ми е доста неприятно, но пък и ние имаме нужда от повече сплотеност. Така или иначе нашите баби и дядовци преди повече от 70 години са имали то.ките да бъдат хора в онези трудни времена и са се застъпили за тях, за което евалата.

30

...

преди 6 години

На живо като туристи са забавни щото са като малки деца.:)...но винаги има чувство за превъзходство.Евреите едни други са се предавали и доносничели в гетата на Варшава и Будапеща,че даже не ги е срам да си го филмират,вие чакате неква признателност и съпричастност от тях...аморални като Шорос и всичките му човекомразки НПО-та и инициативи у нас и по света...от Хаити до Африка и Индонезия.

29

НАРОДЕН СЪД

преди 6 години

ИМЕНО ТЕЗИ УБИИЦИ НА НАРОДА СИ--БЪЛГАРСКИТЕ ФАШАГИ СА СЪДЕНИ ОТ НАРОДНИЯТ СЪД...Я ДА ВИДЯ КОМЕНТАРИТЕ СЕГА НА НОВИТЕ ФАШАГИ....