569

Анонимен

преди 6 години

Без значение какви сопла има, Су-57 е гола вода. Отделно Ф-35 вече е произведен в над 200 бройки, планувани са 1600.

568

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски, винаги е бил руски, както и Малороссия. Време е вече да свикнете!А Хавай е било кралство, анексирано от червените вратове. Още има дворец на последния крал. Част от островите са открити от руски мореплаватели, но днес всички имена са променени. Както на Аляска. А Крим е руски, и горко му на този, който се опита да направи нещо много героично там!

567

До Анонимен 607

преди 6 години

Индийците анулираха сделката за Рафал - освен, че е много скъп, не им предлагат производство на части за него и могат да ги държат във "вечен шах". Най-важното - с номера с "Мистралите" франсетата се изложиха много и доверието към тях спадна.С руснаците те се опитват да търгуват, но го правят по ромски и пак ще стигнат до сделка именно с тях, защото няма с кого. Китай напредна много с двата си самолета 5-то поколение, и на индорома им е тежко на душичките. Ами ако проектът отиде в Пакистан?

566

Боби

преди 6 години

До Анонимен 602"Не се излагайте, има видеа с полети на Ф-22 и Ф-35, те са като оси."Ех ЕКСПЕРТЕ Чукча не бъди писател а читателФ-22 е много маневрен самолет определено но заради прословутия СТЕЛТ двигателите му се отклоняват само нагоре и надолу Ф-35 НЯМА УПРАВЛЯЕМ ВЕКТОР НА ТЯГАТА - съответно е по-малко маневрен - Ф-16 го бие във всеки бойСу-35 и Су-57 имат двигатели които се отклоняват както нагоре надолу така и наляво надясно - тоест самолета може да завива практически навсякъде

565

Боби

преди 6 години

До Анонимен 607Рафал и то в 60 а не предвидените 300 бройки(заради цена) купиха от изтребителен конкурс от преди 3 години.Индия не излизала от договора - от подобен договор не се излиза с публикация в Украинския Интернет - излиза се с декларация подобна обявяване на война даже не със син мокър печат а с ДЪРЖАВЕН ПЕЧАТ ПОЛОЖЕН ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА С ВОСЪКА СЪОТВЕТНАТА ЦЕРЕМОНИЯ И ПРОЧИЕ

564

Анонимен

преди 6 години

Ако беше най-перфектният изтребител, индийците нямаше да излязат от съвместния проект и да си купят Рафал. Русия нямаше да съкрати поръчката за собствените си ВВС от 60 на 12 бройки.

563

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 594В трамвае дамочка кричит выпившиму мужику: "Вы пьян, ой как пьян, не стыдно ли?". В ответ "А вы некрасивая!". Снова вызг дамочки: "Вы пьян...". Ответ: "Утром я буду трезв, а вы проснетесь опять такой некрасивой!".За какво ти разказвам стар виц? Ти всяка сутрин ще се събуждаш все така тып и зъл, обиден на целия свят! Руснаците пиели! А у нас всекидневно трезвениците се ръгат с ножове и си посягат с брадви. Поне така пише във вестниците, това казват по ТВ.И Крим е руски, свикни!

562

Анонимен

преди 6 години

602 поста досега! Рекорд! Много ги заболя някои за това, че руснаците показаха перфектния изтребител - най-доброто, правено досега! Изписаха се тон глупоstи! Ами от tъпаци какво може друго да излезе? Блiжете си раните! Калининград е руски! Крим е руски, и Кунашир, Шикотан, Уруп, Итуруп и всички острови до Камчатка са руски! Охотско море е вътрешно руско море! И Северният ледовит океан е руски!След Су-57 идват МиГ-41, АТР-51, ПАК-ДА, ПАК-ТА. Готови са новите двигатели "изделие 30", ПД-14, ПД-35

561

Анонимен

преди 6 години

Както е видно джедър актива отново е мобилизиран да громи Русия. По форумите разбира се.Вече на всички е известно, че основното занимание на извратеняците е троленето по форумите, където плюят по хора и държави, които не им дават привилегиите за които се борят.

560

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГрешка, Рафал е с два двигателя, но са един до друг - затова се върти по-лесно.

559

Анонимен

преди 6 години

Имал ракети с обсег 500 км...Това са противокобни ракети бе, путино питеци. Той може да открие на 400 км кораб, голям колкото жилищен блок , но на колко км ще открие изтребител, голям колкото телефонна кабинка? Не се излагайте, има видеа с полети на Ф-22 и Ф-35, те са като оси. Руската щайга се обръща във въздуха като преял търтей. А пък най-зашеметяващият пилотаж е на Рафал -малък, лек, един мощен двигател, направо е като бургия.

558

Румбата Радев

преди 6 години

Е вие тук го обърнахте на селски мегдан, като не разбирате от самолети не пишете тук. Има специални форуми за третополови ***.

557

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен пак забрави Северна Корея вее

556

Анонимен

преди 6 години

айде малко по прилично се дръжте без простотии

555

Анонимен

преди 6 години

До 623 поздрави от руските *** и турските ***

554

Анонимен

преди 6 години

громи, колко да громи ? Като домат на магистрала срещу тир ?

553

Анонимен

преди 6 години

Руските самолети са много велики и силни само срещу цивилни цели. Появи ли се реален противник лелееее...мале.

552

Анонимен

преди 6 години

*** са на водка от сутринта

551

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен абе нещо тези човечета ги направиха на парцали

550

Анонимен

преди 6 години

Чудя се на руския *** с трите ника как успява да бълва постове с едно и съща съдържание и стил.Скучен човек