16

Анонимен

преди 6 години

Това не е такъв проблем - има го и в Хонконг. По-голям проблем са *** и неподдържаните зелени площи - обществени и частни, когато се виждат от улицата. Според мен трябва да налагат глоба за неизмазана фасада и неподдържана морава на къщите.

15

Анонимен

преди 6 години

В някои квартали на София вече няма такива грозилища от гирлянди.Нито пълзят кабели по стените на блоковете.Грозните гледки са в разклоненията на централните софийски улици където има не малък брой копторчета.

14

Анонимен

преди 6 години

Иронията на "Освинени Патриоти" е безпочвена! Електро мрежата е най-добре да е прибрана под земята. Това способства за по-малко аварии, ама за тези "патриоти" е най-важно до хотелчето на Симеонов в Златоград да построят пистичка с влекче

13

Анонимен

преди 6 години

затова била 1200 евро квадратния метър панелка значи, заради естетичните си качества :)

12

Анонимен

преди 6 години

Мтел пак намазаха, в нашият квартал са само те след като купиха мегалан, другите искат да влезнат, но от 2 години не получават разрешение да копаят ;)ест. нали после ще се наложи и господарите да си свалят кабелите... :)

11

Анонимен

преди 6 години

Опитват се хората да живеят в 21 век ,но с толкова много неандерталци е трудно в България.Само Африка и в азиатските и арабските гета кабели висят на топки от стълбовете и дърветата.Може би и в някое изоставено руско село ,но не е сигурно.А да и в България.

10

Анонимен

преди 6 години

Не че не е важно, но тези ***.и няма ли за какво друго да спорят???

9

рускиня

преди 6 години

при тези цени на ток и сметки към оператори - мисля че редно парламента да задължи съответните организации да направят шахти. само да прибират печалби е лесно и да окичват жици по дървета.Но в парламента се страхуват да не би ударят по джоба фирми.

8

hahaha

преди 6 години

Обединени патриоти бранят кабелния оператор на Валери Симеонов :)))))

7

3M

преди 6 години

До АнонименТака е, но този факт не е повод за гордост. И аз предпочитам да няма висящи кабели

6

Анонимен

преди 6 години

За какви гирлянди от кабели приказвате? Стига глупости. Отидете в Румъния или само в Букурещ да видите как на всеки стълб има поне по 15 кабела и тогава говорете.

5

Тарзан 2

преди 6 години

... Тия "гирлянди" ще си висят вечно , щото на никой не му дреме ! На ония "тикви" в Парламента , и по Държавните Администрации , където главно са "ПРАВИЛНИ" и "НАШИ" хора ... им пука единствено и само за далавери , подкупи и отклоняване на Европейски средства !!! ..... Един пример : На тротоара пред блока , където живея , редовно е паркирано с много коли и хората трябва да вървят по улицата с голям риск да бъдат сгазени , защото там минават доста автомобили !!! И никой нищо НЕ прави ! ... :( !

4

Тарзан

преди 6 години

... И кво ? ... Да не би да казвате нещо ново или нещо , което ще бъде оправено ?!?! ... Та погледнете цялото подобие на "Европейска Държава" , какво представлява ?!?! ... Разбити пътища , за които се плащат "винетки" ... а хората , могат да се изтрепят! Пенсии от по 100 евро !!! Звучи , като виц , ама НЕ Е ... ! Погледнете ни влаковете в БДЖ , където чуждите туристи идват да ги снимат , щото НЕ са виждали никога такива "антики" ... Безнаказаност , Беззаконие , Дива корупция ... :( :( :(

3

Иво

преди 6 години

Като ги изпокъсаме над 20 пъти сами ще си направят шахти да ги прокарат там!

2

Анонимен

преди 6 години

Тая сбирщина селски гл..аци,освен заплатите си,гласува само тъпотии.Всичко друго е супер,та опряха до това................

1

Анонимен

преди 6 години

така е тикволандия .