11

Анонимен

преди 6 години

Това семейство очевидно НЕ СЕ ГРИЖЕЛО за децата. Бабата също. Сега да и ги дадат и пари и какво децата ще са добре. Тези деца трябва да бъдат изведени от тази среда. Най-добре директно осиновени от грижовни и любящи родители, вместо да ги подмятат по институции и приемник семейства. Тя така ги е гледала 3 години и сега изведнъж ще се грижи добре за тях ли? Е няма как да стане.

10

Анонимен

преди 6 години

Бащата работи в Германия. Децата му имат право на детски, нищо че децата са в България. На дете по 200 Е всеки месец, ако бащата е на трудов договор в Германия. Явно манталитетът и друго е проблемът. Съседите не знаели, че има въобще деца. Явно децата и слънце не са видели.

9

Анонимен

преди 6 години

Най-правилният въпрос:Приемното семейство колко средства ще получава? Парите, защо не се дават на майката?!?

8

Анонимен

преди 6 години

Децата трябва да бъдат възстановени в нормата си за тригодишни деца а не както сега в нормата на няколко месечни бебета и тогава евентуално бабата да се грижи за тях.Но за едни възрастен сам човек ще е доста трудно да се справя с тригодишни близначета.Нищо вече не се говори за SOS селищата където се отглеждаха деца в домашни условия.Такова място би било подходящо за тези дечица.

7

Анонимен

преди 6 години

Не е сериозно в такава медия да ми пишете "който" за множествено число. Нямате ли редактори?

6

Iva

преди 6 години

Tova li e nai vajniq problem v bg

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Не се знае в какви отношения са били снаха и свекърва.

4

децата при бабата!

преди 6 години

Всичко се направи НЕ както трябва. То и до момента е правено пак не както трябва.Децата за хубаво или лошо трябва да са с роднини. При баба си. Не е важна само храната, БЛИЗКИЯ ЧОВЕК е важен.Сега ще плащат на чужд човек, да гледа бездушно 2 деца, заради заплатата си. Обаче при бабата било неподходящо. Защо? Щото пенсията и е малка?

3

Анонимен

преди 6 години

Бабата, ако наистина е била загрижена за тях отдавна да ги е взела и без намеса на институции. По-добре да излязат от това безотговорно семейство преди да е станало късно.

2

шоп

преди 6 години

Е как ще ги дадат на бабата, нали някой търтей трябва да гушка по 1600 лв. на месец?

1

Lina

преди 6 години

Децата -недохранени - майката дооста охранена и почерпена. За доста хора е трудно, но вида на децата не може да бъде оправдан. Съгласна съм,че не е виновна само майката, а и въпросната баба(която твърди,че е пращала пари), и въпросните т.нар социални,които не знаят какво работят. Такива случай има много и ще има, за съжаление. Това ни показва нагледно къде се намираме - , в общество, в което не се познаваме и се разминаваме тихо по стълбите. Тъжно е.