17

popa ot razgrad

преди 6 години

вече започвам да мисля, че проектът "Навални" е част от плановете на Путин...

16

Анонимен

преди 6 години

Този само го разнасят насам-натам като чувал с картофи.

15

Анонимен

преди 6 години

А где Вовкина?

14

Анонимен

преди 6 години

"... Алексей Навални е бил арестуван от полицията днес, но СКОРО след това освободен."---Днесбегето завоалирано ни информира, че Навални са го прибрали в изтрезвителя. Те там дълго не ги държат. :) Ако наистина беше арестуван, нямаше да го пуснат "скоро след това".

13

Анонимен

преди 6 години

До Адолф АйхманТи бил ли си в Русия?

12

Адолф Айхман

преди 6 години

Сталин и Путин са брутални спрямо Руския народ - в това няма спор. НО има и друго, как по друг начин да бъде управлявана тази алкохолизирана нация освен с военнен ботуш стъпил върху гълрата им? Горбачов и Йелцин беха лабави и *** бяха плъзнали на воля. За сега няма друг начин освен строга дисциплина докато не се промени начина на мислене което отнема векове обикновено.

11

Анонимен

преди 6 години

Аз също искам да съм Навални, харча си парите на шорош, когато си пийна отида пред кремъл с мойте апапи от кръчмата и след малко шум те ме бутнат в отрезвителното. Както обикновенно на другия ден ме пуснат и след месец всичко се повтаря, хем си правя купона на чужда сметка хем съм в новините на Днес.бг през цялото време. От това по лесно здраве му кажи.

10

Друга гледна точка

преди 6 години

Тоя постоянно умишлено провокира и все му се разминава.Слаба е властта, а не диктаторска, както я описват.Това ако беше в Англия, хич нямаше да се церемонят с него.

9

Анонимен

преди 6 години

В руския Гулаг всички са арестувани, а такива като Навални от време на време ги тикат в Карцера за напомнят на алкохолизирания и оскотел мужик какво може да му се случи, ако не слуша Мумията.

8

пехотинец

преди 6 години

Ест человек ест праблем, Нет человек нет праблем - девиз на всички Руски диктатори но най-любим на настоящия диктатор. Навални е пътник и дори извънземните не биха могли да го спасят от отрядите за убийства и мъчения на Кремълския главатар.

7

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ВИНАГИ НАРОЧНО ПРАВИ ВСЯКАКВИ НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНА, САМО И САМО ДА ГО АРЕСТУВАТ И МЕДИИТЕ ДА ГОВОРЯТ ПАК ЗА НЕГО.ДА СИ ЗАСЛУЖИ ДОЛАРЧЕТАТА, КОИТО МУ НАСИПВАТ.

6

Анонимен

преди 6 години

Стига бе, тоз все още ли го смятате за новина. Подценявате се, ако има изобщо повече накъде, но проявете поне някакво уважение към малкото останали ви читатели.

5

Mr STARBUCKS

преди 6 години

До фактМного ги разбираш нещата.Къде живееш в САЩ ?Дай си номера да ти се обадя.Може би сме и съседи...............

4

Патриот

преди 6 години

Този трябва да бъде разстрелян... Публично.. на Червения площад

3

факт

преди 6 години

Ако този правеше подобен театър в САЩ щеше вече да е в лагера Гуантанамо....

2

цирк

преди 6 години

Той нарочно нарушава закона за да го снимат и да вдига шум,а разни шушумиги му вярват...

1

Народний съд

преди 6 години

руската полиция..ха.ха това си е политическа милиция.