51

3-ти МАРТ Е ГЛУПОСТ

преди 6 години

ИСТИНСКОТО "ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" Е --"СЪЕДИНЕНИЕТО"!!!!!!!/НАПРАВЕНО ОТ БЪЛГАРИТЕ --за БЪЛГАРИТЕ/

50

ТАКА Е 47....

преди 6 години

ТАМ , В ТАЯ ПАРТИЯ , ГИ ИЗБИРАТ ПО ***.ТА.КОЛКОТО ПО-Т.ЪП ---ТОЛКОВА ПО-ВЕРЕН НА БКП ,И КПСС!В МОЗЪЦИТЕ ИМ ИМА САМО ЕДНА РЕЗКА /като при аспирина/--за ВЯРНОСТ , към МОСКВА, КПСС И БКП!НА 3-ти МАРТ --ЩЕ ПРАЗНУВАТ "КРАЯ НА РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА" ..А , НЕ "ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ"!!!!ЗАЩОТО 3-тиМАРТ ----Е ТОЧНО ТОВА!!!!!

49

Ирник

преди 6 години

Смърт на анонимните потурнаци и ***.

48

Анонимен

преди 6 години

Евреите са твърде омешана нация.Даже болестите им са болести на източноевропейци.Вярно е, че първите евреи са били семитски племена, но не и последните.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Виж какво моето момче, Израел иска само едно мирен договор със Сирия, Ливан, СА и Йордания, нищо друго не го интересува. Така както подписа мирен договор с Египет в Кемп Дейвид, така иска да подпише мирен договор и с останалите си съседи. За това се бори Израел последните 50 год ама къде да го разберат русофилите и антисемитите. Както каза един арабски професор по Ал Джазира ако Израел отвори границите си още 1-вия ден половината араби ще отидат в Израел а на 2-рия ден останалите

46

Анонимен

преди 6 години

Израел никого нищо не може да принуди. Най-много да изчезне от картата!

45

Анонимен

преди 6 години

А Путин где

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Странно нещо е русофила, вместо да му идва акъла с течение на времето т.е. да помъдрява той все повече оглупява. Израел щял да превземе Сирия. Че той ако искаше това можеше да го направи 3 пъти до сега от 1967 година насам. Само че това не интересува русофила той си знае неговите глупости и не пропуска случай да ги покаже пред публиката.

43

Анонимен

преди 6 години

Никой вече не се съобразява с Русия. Русия не е фактор вече.

42

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха Русаците сега Сирия да се именувел Велик Израел с и даже признат вече. А арабите, какво толкова като палестинците по цял свят най вече Европа за да се настроят срещу тях. Театър бате Шекспир боб да яде.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Ако не бяха Русаците сега в Европа щеше да има един милион бежанци по-малко.

40

Анонимен

преди 6 години

Колелото в Африн почна да се върти бързо , тая вечер няма тихо място . 35 катафалки са спрени и обърнати на факли Лисицата Асат се оказа голеем актьор.

39

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха Русаците сега Ислямистите щяха да с ан българската граница ..... т

38

Анонимен

преди 6 години

Руснаците много се изложиха в Сирия. Видя се че могат да воюват ефективно единствено срещу цивилното население и то най-вече срещу жени и деца в болници и училища. Украинският президент вдъхновен от битката (разбирай погрома на Русия) край Дейр-ез-зор най-сетне подписа закона за изгонване на руския окупатор от Украйна с военна сила. Това вбеси дребосъка в Кремъл който получи простуда и изчезна от телевизора. Сега Украйна изчаква велика Русия съвсем да се скапе и да я нарами и изхвърли навън.

37

хехе

преди 6 години

Най големият концлгер създаван в 4овешката история е Палестина .....създаден и охраняваан от Израел...това го знае цял свят но си затваря о4ите ...... рано или късно израел ще бъде съден за геноцид над палестинския народ!!не съм привърженик на Иран или на Арабите ...но израел води безкомпромисна..провокативна и жестока политика срещу вси4ките си съседи ...и един ден ще плати цената за подобно поведение !

36

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

Ква "христианска Русия " ,бе...що за тъпизми...?!От комунист --ХРИСТИАНИН НЕ СТАВА!А , ОЩЕ ПО-МАЛКО ОТ ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ КГБ И ДС!БРАВО НА ЕВРЕИТЕ!ТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ , ЗАЩОТО ГОСПОД -НАИСТИНА Е ЕВРЕИН!!!

35

Анонимен

преди 6 години

А за десерт, все по вероятно е когато все пак достигне до Африн, да завари САА там..Той султана върна десерта от пътя още преди 2 дена. Работите със стара информация.

34

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е за Русия да си дига партакешите от Сирия по най-бързия начин. Да забрави за величие и за свръхдържава. Иначе ще яде бой до поcиране като при Дейр-ез-зор.

33

Русия е велика!

преди 6 години

Русия е велика!Русия може да победи на война Йемен и Джибути, при това ЕДНОВРЕМЕННО, стига никой да не и пречи и да махнат санкциите!

32

Анонимен

преди 6 години

Русия я елиминираха от Сирия край Дайр Ес ЗорВРЕМЕНО за Русия пагубно за черните злато търсачи авантюристи .театралната постановка с основните артисти и герои още престои ,някоя дьжава велика ще се разцепи . Винаги бумеранга се врьща.