117

ХМ

преди 6 години

До MXе да, ама дали червеното си е мислело, че червендалестото ще строи (избира строител) и разплаща.Абе всички са един дол дренки, само ни дето се дрънкаме. Иначе 'човека взе парите, каза чакай малко"; "кервана си върви, кучетата си лаят" и т,н. всеки цоца от нас, обикновените работещи хора.

116

Анонимен

преди 6 години

Ако Корнишона с големите бомби застане насред границата,ще запуши всички дупки а всички емигранти ще минават през нея и много лесно ще ги заловим!

115

extremist

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА КОРУПЦИЯ БЕ..... ТОЙ ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ САМО МАЛКО КРАДЕ - КОЛКОТО ДА НЕ УМРЕ ГЛАДЕН....

114

extremist

преди 6 години

СУДЖУК, БИРА И ГЕРГОВ ПАНАИРА

113

Анонимен

преди 6 години

до тормозещия НиноваНе ти ли стигат две катастрофи от една таксиметрова фирма, че още ще я тормозите. Какво искате опозицията да вика че сте супер ли? Цял народ ви вижда колко сте супер даже и ромите взеха да проглеждат че кифтетата от вас им излизат през носа четири години.

112

Анонимен

преди 6 години

Крадливите гербери----------скоро в затвора!!!

111

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова ще бъде премиер скоро!!!Свикнаха ли герберите???

110

ха ха

преди 6 години

Днес Теменушка уреди нейна дружка да купи ЧЕЗ.фирмата е регистрирана в края на 2017 г.Чакайте многу ефтин ток!

109

я па я

преди 6 години

До АнонименЯ па ти,ти ше кажеш.Глей си работата.

108

Анонимен

преди 6 години

Толкова нагла жена като Нинова не сме виждали. Затова само тормоз и гонка за нея по всички възможни начини .

107

конграчулейшън

преди 6 години

Вчера Рубин е посетил Радев в президентството,но никой не писа за това.

106

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ трябва да мачка БКП-БСП по всички фронтове. Др. Нинова в затвора и всички около нея. С тях само със сила иначе не става .

105

Анонимен

преди 6 години

До ОтвратенЩо ме караш сега да ставам защитник на БСП с този твой въпрос?Хора са избивани и преди режима на БКП , освен това БСП на няколко пъти казаха , че се разграничават и това не е тяхна позиция , но ще го защитят ,както и ГЕРБ защитават своите. Нещо за оставката на Добрев която в нарушение на Конституцията беше отхвърлена, ами за изказванията на Валери Симеонов да кажеш? Сега вече , нещо не ясно има ли ?

104

Анонимен

преди 6 години

Президента Радев е трън в дебелото седалище! Наети са на щат и хонорар едри и дребни хористи. А оградата от "гордостта на Тара" се превърна в ламарина стара! Симеонов да спази гаранционнитте срокове!

103

Е и?

преди 6 години

До ОтвратенТи да не би да не им мислиш същото!

102

Адомимен

преди 6 години

Ама, че ограда то е било от злато. Колко ли милиончета влезнаха в нечий джоб. Да живее ЕС има пари дава - така казваше и бай *** имал си платил си. Затова се правят такива екстри на председателите без да жалят държавни средства. Така е било, така ще е до нов НС.

101

АНТИ

преди 6 години

Как ще ги стигнем американците ?Че и задминем, дори ?Тръмп ограда истинска,от Юг ще им строи.

100

Бивш граничар

преди 6 години

Тая ограда е жалка работа и щеше да е повод само за смях,ако не струваше 1000лв на метър!За тия пари трябваше да се построи стена от типа на израелската или американската.Нашата е като прасето на Пурко от филма "Господин за един ден"-"Малкият слон от Странджа".Ядене на поразия-растеж никакъв....

99

Andreshko

преди 6 години

Винкелът си оставил ръцете при изграждането на металния плет,а сега иска да му плащаме ремонта,а не да си я отремонтира безплатно,защото е още в гаранция и за да не прави ремонта някой друг да бъде без търг. Разбира се че без търг,той трябва да си я оправи безплатно.

98

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли, че Борисов и ГЕРБ ще си правят каквото си искат.При това - относително вечно, защото са от десет години властници и ги чакат още поне толкова сигурни години във властта.Оставете ги да си управляват и хич да ви не пука. Какво толкова е станало - ще крадат малко повече - много важно.