9

11792

преди 6 години

Много добра идея - супер ви се получава, хора! Българско! Ще имате ли нещо на живо във Варна?За хейтърите - Слави плагиат ли е, като направи нова аранжировка на народни песни? Да не говорим за чалгарките. Подкрепяйте, не тъпчеше.

8

Анонимен

преди 6 години

"Да крадеш фолклор..."---Още първите ти думи са слабоумни.

7

Анонимен

преди 6 години

Шишкото ме кефи. Малко прилича на мене по килограми и в лице. Да е жив и здрав.

6

Анонимен

преди 6 години

Да крадеш фолклор, да го преаранжираш в рок вариант, изсвирен с три гами, при това фалшиво не е музика. Гледах ги преди време, беше на накякакъв фестивал лятото в Градската градина пред Народния театър - ами какво да кажа, пълна скръб.

5

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Гробокопачшоколадите немат една техна песен, не сравнявай ги с една от малкото български групи с лично творчество. по скоро , въпросът е защо на евровизия не са балканджи с "видение" , например а пробутват шлака и прибират мангизите на данъкоплатеца.

4

Гробокопач

преди 6 години

Навремето ги слушах с удоволствие, само трябва да утежнят китарните рифове и да направят по-добро смесване с фолка и ще бъдат по-добри дори от "Хелветът" (Eluveitie)

3

Fan

преди 6 години

Цялата т.нар статия е смешна - общи приказки,и като за десерт - групата щяла да свири в столичен клуб...ама къде, в кой и т.н - сещайте се....

2

До 1

преди 6 години

Сори пич, не може всичко да ае Азис и голи ***. Няма как. Все някой трябва да прави нещо различно в този живот. Ама ти си следвай твоя идол. Може някой ден да събереш смелост и да обърнеш pезбата като него.

1

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам, че трябва да го кажа, но изпълнението не е нищо особено, да не кажа слабо. На ниво караоке.