30

Анонимен

преди 6 години

Да не дава Бог това да се случи на мое дете.От раз прежалвам 3/4години от живота си, но убиеца ще е там при убития.

29

Панагюрище

преди 6 години

До . ..а колко други "инциденти" има причинени от него. май доста бързо се забравят фактите. и едно уточнение - най-рано септември да е влязъл в затвора. 2 години и един прекъснат детски живот...

28

Манго

преди 6 години

Ами ....Да тъпата държа може да присъди за убийство 4 години затвор. Само една смотана държава може така да разсъждава.

27

К.К

преди 6 години

До До 29ХАХАХААХАХАХАХАХАХА. Само в БГ могат да дадат 4 години затвор за убийство и то даже да го пуснат предсрочно.

26

. ..

преди 6 години

Аз ли не мога да смятам или какво ?????Детето е убито 2015 година април месец,шофьора е осъден на 4 години затвор(до 2019).от април месец 2015 до февруари 2018 няма дори 3 години,а той бил излежал 3 години и 6 месеца от присъдата си?Как става така питам ????

25

Анонимен

преди 6 години

Вижте само наглия му поглед!Дали е осъзнал вината си и дали се е разкаял наистина?Всъщност дори да е осъзнал вината си,кому е нужно това?Нали детенцето го няма.

24

До 29

преди 6 години

Е ти какви мислиш са присъдите в другите държави за подобни престъпления?Да не смяташ, че ще му дадат доживот? Стига сте плюли по България.

23

Анонимен

преди 6 години

В България единствената справедливост е тази, която сам направиш. Затова за тоя и другите като него само ЛИНЧ. Веднага и на място. На институции не разчитайте !!!

22

АввА

преди 6 години

Три години за убийство....? Заслужава си , да го гръмнеш и да си Излежиш присъдата с удоволствие!

21

стига с тоя САЩ!

преди 6 години

До Възмутена 14Ай, стига с тоя САЩ! Щото много им е строга правосъдната система, затова има масови разстрели в училищата и по улиците ежедневно.Дават 5 присъди по 20 години на 1 лице, по празниците го пускат у дома, на 3-тата година го прашат под домашен арест, защото пеел в хора и участвал в театралната трупа. След още 3 години е на свобода. За да се социализира, даже му намират работа. На колко бивши затворници в Бг им осигуряват работа,за да не се върнат в обществото?

20

До 20-Анонимен

преди 6 години

80 км. в Панагюрище точно там където го е ударил си е бая бясна скорост.Това не е като Цариградско шосе или бул България

19

Гост

преди 6 години

До 20: Ти не си в ред! 80кмм/ч в населено място за теб е нормална скорост, така ли?! Дай Боже такъв да срещне твоето дете, а пък ти после си направи още 10, ако искаш!

18

До Анонимен 20

преди 6 години

Да им е живо и здраво бебето,но едва ли ще подтиснат мъката си.Те си знаят какво им е в душите!Пази Боже!

17

Анонимен

преди 6 години

От затвор се излиза (в БГ даже предсрочно),от гроба не!Това е подигравка с паметта на детето и мъката на родителите му!Жалко,много жалко за детенцето.Мир на праха му!

16

Спиро

преди 6 години

Какво ще кажете, да върнем направо, народния съд?!

15

Анонимен

преди 6 години

Плюйте си в пазвата утре вие без да сте закоравели унийци да не убиете някой .И не се бъркайте в работата на съда -на всякъде по света катастрофите са със минимални присъди и се водят за непредумишлено . Взима се впредвид много неща ..скорост, алкохол ...тук е нямало нито бясна скорост, нито алкохол ..Семейството на момчето си има бебе на няколко месеца вече

14

Стоян

преди 6 години

Това е положението. Смениха Тодар Живков, но дружината му остана в т. ч. и в съдебната система. Преди 1990 г. в Окръжен съд гр. Плевен имаше лозунг - "Дела, дела и пак дела" !?!!?!?!?!?!?!??! Иначе на фотографията Пъков като повечето българи с модни дрешки и сигурно с модерен телефон ..... и това е всичко. А, главата не работи или работи още на средни вълни.

13

xXkiraXx

преди 6 години

Още един ***, на който му се размина лекичко. Във *** няма правосъдие. Бил награждаван ?!? Къде, как? В затвора?!?!? Боже Господи, защо ме изпрати в Ада преди смъртта ми? Да живееш във *** е равносилно на Ад.

12

Пешо

преди 6 години

Такива трябва да ги линчуваме за да знаят че в затвора са в безопасност!

11

БХК

преди 6 години

"Като доказателство за това магистратът цитира данни, че затворникът е награждаван много пъти и нито веднъж не е наказван"Човек на годината! Е, убил там някакво дете, ама да не издребняваме.