19

Анонимен

преди 6 години

И пак съседите ни чули,ни видели.3 деца,които никога не са излизали навън,които никога не са повишавали тон,не са играли,не са повишавали тон,не са се смяли или не са плакали.Пълна тишина!Това ли е било в този дом?Или напротив,но никой от съседите не е реагирал.Сега вероятно майката ще си понесе своето наказание,но тези деца са психически осакатени за цял живот.И пак за нашето безхаберие и пак за безхаберието на институциите.

18

Анонимен

преди 6 години

Тези хора са със психически отклонения. Посещавали са църквата малко време но не членуват в нея. Аз като адвентист знам, че не е практика да се държат деца заключени. Най малкото не е и нормално. А иначе Църквата на Адвенистите от Седмия Ден е регистрирана в България и присъства повече от 100 години. Тя е отворена за всеки, проповядва добродетели но не принуждава никой.

17

Сандо

преди 6 години

а най-лошото в цялата история е че за децата да бъдат затвоени е било напълно нормално защото друго не познават

16

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та година в мракобесните времена на социализма децата ходеха на училище и не умираха от глад.

15

Анонимен

преди 6 години

Майката и бащата да ходят в затвора за препятстване образованието на децата. Там ще се срещнат с едни хора, които ще им покажат, че в живота има и други гледни точки

14

Анонимен

преди 6 години

Това са рожбите на демокрацията в БГ.

13

Анонимен

преди 6 години

Всички в Бг са абдикирали от всичко и всеки: на 1 място държавата и институциите и на 2- хората нямат гражданско съзнание за подаване на сигнали/анонимни/, а родителите са за затвора и всеки си е затварял очите и не си е изпълнил служебните задълженията от отговорните институции

12

Джедай Мастър

преди 6 години

Може ли всичките ви заглавия да завършват с удивителен знак? По-скандални ли ви се струват, по-интересни ли, що ли!

11

nina

преди 6 години

Stephen King,Misery-Български вариант..да почива в мир старецът,горките деца :( Родителите са пълни психопати.

10

като се обърне колат

преди 6 години

а, пътище много!Да-а-а-а! нашествието на сектите дава своите плодове! Ние сме си виновни, че им го позволихме и все още ги търпим!

9

Отвратително! И това

преди 6 години

през 21 век!!!!Луди за връзване са тези хора! Но това е резултата от "демократичното" и "либерално" решение преди близо 30 години да се отворят свободно границите на страната за всякакви секти, вярвания и учения. А за колко други трагедии изобщо не сме и чували..и не се и досещаме, страх ме е да си мисля!?

8

Неа

преди 6 години

А според мен са станали асоциални след като не са излизали ? Те незнаят какво е да излизаш , че другите деца са свободни да излизат . Как да се съпротивляват ? Според мен децата имат психични проблеми вследствие от действията на майката .

7

Анонимен

преди 6 години

Е тия деца само на пост и молитва ли са държани?

6

Анонимен

преди 6 години

Ами не виждам как деца на 14,15,19 години по собствено желание са били заключване. Майката е започнала и когато вече са станали асоциални тогава вече те самите не са искали. Така,че няма как полицията или социални служби да разследват дали е по желание на децата или не. Що за глупост

5

само ГЕРБ

преди 6 години

Като приеме ме истъмбулската конференция по-вече няма да има такива насилия

4

annybody

преди 6 години

Гледах "Съдебен спор" на 18-ти, 87-ят човек се бе оплакал, че дъщеря му го бие, не си плащат сметките по жилището и че внучките му никога не излизат и не са ходили на училище. Дъщерята е изключително агресивна "адвентистка" и ненавижда всичко в България, нахвърли се върху репортера и изпочупи техниката.Просто не е за вярване, че такива изверги живеят редом до нас.Два дни по-късно намериха стареца мъртъв.Властите отдавна си ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ пред разните му там отровни секти!

3

Веселин

преди 6 години

сектанска му работа.........

2

Анонимен

преди 6 години

Като не приехте ИК е така а дядото и да е приемете не го лови освен ако не е бил ***

1

Анонимен

преди 6 години

Значи тези родители трябва да бъдат подведени под отговорност не за едно, а за четири убийства!Защото тези тийнейджъри никога няма да преодолеят напълно психологическите си травми, няма да догонят връстниците си по отношение на образователната им подготовка и никога няма да изживеят пълноценно детство и юношество!