7

Анонимен

преди 6 години

На първо място би трябвало да се поинтересуваме дали ДЖИ-Пито се е образовало наистина или е с купена диплома! След това дали има някакви висящи дела и прочие и на трето място неговите медицински познания дали съвпадат със становищата от чичко Гугъл! Тъй като сме народ който си носи дълбоко в душицата рушветчийския манталитет проверката е нещо много необходимо!

6

До номер 1

преди 6 години

Към прокуратурата, но още по добре към някоя от телевизийте.

5

Анонимен

преди 6 години

Споко до десетина години няма да има лекари в България. Ще си мрем в къщи.

4

Анонимен

преди 6 години

1. Джипито ВИНАГИ трябва да бъде на работа, респективно - на наше разположение.То няма право на почивка, отпуска, болнични, няма семейство и деца, а ако има - те никога не се разболяват и нямат нужда от него, както ние.2. Джипито ВИНАГИ трябва да е готово да откликне да дава направления, винаги!

3

Laki

преди 6 години

Ovakva glupost postoji i u Srbiji, nazalost, samo su napravili haos s ovakvim sistemom.

2

Анонимен

преди 6 години

Как да докажеш, че човекът е искал направление, но са му отговорили подигравателно и не са му дали направление?

1

Анонимен

преди 6 години

Към коя инстанция следва да се обърне човек, ако негов близък е потърси помощ от джипито, а то му е предписало хапчета, които не са помогнали;след два дена болният е поискал направление за преглед при специалист, но джипито е отговорило "Глезите се! Пийте си хапчетата, това е достатъчно";на следващия ден състоянието на болния рязко се е влошило, последвала спешна операция, която обаче не помогнала и пациентът починал!