9

Разбирач

преди 6 години

Това е част от естествения процес, мултимилиардните концерни да монополизират всеки аспект от индустрията и обществото, за да постигнат крайната илюминатска цел - глобализация и съсредоточаване на властта в отбрани хора.След някой друга година ще започнат сами да копат и да го продават

8

Анонимен

преди 6 години

Метрични тона? Ние да не сме американци, бе.Поинтересувайте се поне малко какво е това, дето го превеждате...Те там имат къси тонове, дълги тонове и затова викат на нормалния метричен. А половината народ още мери в pounds.

7

Анонимен

преди 6 години

В тези мини се използва робски детски труд срещу мизерни центове на ден.

6

бг смешки

преди 6 години

ми може би тя си прави батериите .....не знам иначе за кво..не всички части се правят от други фирми ....

5

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Епъл не произвежда устройствата си сама, нито дори отделни компоненти, а възлага това на други фирми като Фокскон и Самсунг, те си имат грижата. Защо ще й е на Епъл да се запасява лично с кобалт?

4

бг смешки

преди 6 години

кобалта не е ценен метал ....

3

Анонимен

преди 6 години

Aple e марката на изменниците и предателите , на "умните и красивите" соросояди

2

Анонимен

преди 6 години

Отново безплатна реклама за ЦРУ да подслушва лесно и Рокфелер най-големия акционер Ебълката.. Не купувайте това което ви рекламират с безплатни реклами , под натиска на ЦРУ..

1

Ром Бакарди

преди 6 години

Я пуснете една статия как американците искат да забранят да се продават китайски телефони ,щото който си купи китайски телефон Юто веднага данните му отиват и в Китай и застрашават САЩ !!!А ОЩЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ "БОРЯТ" ЗА СВОБОДЕН ПАЗАР - свободно предвижване на стоките по света -цирк по американски!