62

КАЛОЯН ПЕТРОВ

преди 3 години

Аз тази карта я имам :), Стоян ни ги даде теза карта, както и още много други1

61

От провинцията..

преди 5 години

Всеки път, когато трябва да ползвам метрото, се притеснявам!Налага ми се около 4 пъти годишно да го ползвам от и до Централна Автогара и Летище София!Винаги питам, винаги се страхувам, че ще изпусна или полета или влака!Ползвам метро в Италия....там чакайки съответното влакче за желаната спирка, можеш да видиш линиите на метрото, съответно на коя спирка си в момента, коя е следващата спирка....и по този начин човек се ориентира автоматично дали чака на правилното място и правилното влакче!

60

Иван

преди 5 години

Абе хубава работа ама българска... не знам кой гений е измислил че линия на метрото трябва да пресича самата себе си... това не съм го виждал в никой друг град! Сега за да стигне някой от летището до гарата да речем трябва да слезе на Сердика и да се качи на същата линия, и то в посока.. летището!! т.е. откъдето е дошъл. Е няма такава тъпотия на друго място. Другият вариант е да не слиза и да се кандилка още 10 спирки докато стигне гарата.

59

Анонимен

преди 5 години

До ВенцоГолямо остроумие. Плагиатството не умира, но показва тттъпотия.

58

Анонимен

преди 5 години

До 333Наистина е хаос. Няма елементарни указания. А в метрото всичко трябва да е ясно. Не да се въртиш като ужилен, да се притесняваш, да ползваш асансьори, където не разбираш къде е горе, къде долу. В коридорите поне посоките да сложат. Толкова ли е скъпо!? Но не само в метрото е така. За да разбереш, по коя улица вървиш трябва да си счупиш врата. Номерацията, която следва да е задължителна, също почти липсва. Уж се даваха пари за табели, а то нищо. КМЕТЕ-Е-Е, КМЕТЕ-Е-Е, Слез от лимузината!

57

Анонимен

преди 6 години

Столична община да се научи, че няма такова нещо като ж.к. Слатина, а ж.к. Христо Смирненски

56

бг

преди 6 години

Освен това на ескалаторите трябва да сложат пиктограми указващи стоящите пътници да заемат дясната страна на стъпалото ,а лявата част да е свободна за изпреварващите, така както е в Лондонското метро.

55

бг

преди 6 години

От инженер художник става -обратното е невъзможно. Инженер произлиза от ingenius -почти гениален. Логото на метрото също трябва да се промени .Това М със стрелката отгоре е много дървеняшко . Браво на човека!

54

333

преди 6 години

Указателните табели в метрото са неорганизиран хаос. На "Сердика" няма указания за посока - летище, а и не само там. Линиите все още не са уточнени - метродиаметър, маршрут, линия, разчертани по различен начин в една и съща метромотриса. Другарят вечен Братоев нека даде окончателно трасе на метрото - Линия 1 (в цвят и посока) и Линия 2 (в цвят и посока). По принцип линиите се водят по последни спирки, при нас линия 2 пресича "линия 1 - Люлин Младост, а това не са крайни спирки. Хаос

53

До men

преди 6 години

Има някои неточности, но картата е направена страхотно. Браво на човека, а и очевидно съвсем безплатно я е продложил на всички ни. От общината колко пари дадоха за калпави и неясни карти

52

men

преди 6 години

оставил си е ръчичките и той малко ама и такава карта не се прави лесно и малко големи градове имат сгодна такава па и кат за без пари толкова. по добрата версия в онлайн магазините :-) инак да направи сайт да събере мако критика и да оправи недостатъците ако може. примерно имената на улиците с този голям бял шрифт и не по дължината им - НО ГО. латинските простотии да си ги гледат отрочетата на папата, една карта един език, латинската да се продава на летището.

51

еха

преди 6 години

Ясно е че инженер трябва да се намеси! Иначе поп фолк (чалга) дивите са по проектите....

50

Плавник

преди 6 години

За мен тази карти не е по-ясна от настоящата, въпреки че има повече информация и със сигурност е по-полезна. Задължително на картата трябва да има посоката, в която се движат влаковете. Също така на местата, където линиите се пресичат и може да има прекачване, трябва да е обозначено откъде за коя линия се влиза.

49

Атанас

преди 6 години

Да сложат ГОЛЕМИ табели с последователността на спирките в метрото и посоката, в която ще се движи влакчето от съответния перон, на който стои човек. Друго нищо не трябва

48

Бойчева

преди 6 години

Навсякъде по света от дясната страна прилагаш картата си или билета си на метро, защото десняците са повече от левичари. Но не е в София. Вижте по метроспирките : картата за метро толкова високо е разположена, че трябва да имаш ръст поне 3 метра и перфектно зрение за да видиш, кое и къде се намира. Както е в повечето случаи - не е така както удобно за хората, а така, както са го приели "тримата ***"

47

Венцо

преди 6 години

Скоро бях в Лондон. Нито един служител в метрото не говореше на български, но за сметка на това всички говореха добре английски

46

хладилен техник

преди 6 години

Кмета фъндъкова само осчетоводява разни идеи и намерения и пак нищо. Накратко Много Краде. Освен това с това неадекватно разписание на транспорта, е време да си подава оставката. Аз спирам да плащам.

45

ognyanz

преди 6 години

Дано доживеем и обяснение защо билетчето струва 1.60

44

Анонимен

преди 6 години

Дайте на човека 500000 лв за това. заслужава. А на мен 500 евро пенсия.

43

Анонимен

преди 6 години

Интересен е лиценза на картата.