12

Анонимен

преди 6 години

В България непълнолетните имат пълен имунитет - може да ви убие без да му мигне окото, но според закона той е малък и неразбира, което както се досещата е ултравъзпитателно. То човек като се замисли, по улиците се разхождат агресивни освидетелствани ненормалници, които се пускат от лудниците с наивното обещание да си пият хапчетата, пък ние сме се хванали за някакъв малък социопат, който едни ден ще порастне и ще стане голям социопат, но на кой ли му пука, за което.

11

До 8

преди 6 години

Такива деца, трябва да се настаняват в детски затвори и там да се им налее в *** кратуни, как трябва да се държат. Дисциплина, бой и отново в същия ред, докато не се пречупи и не проумее, че обществото няма да му търпи изтъпленията, нито днес, нито когато стане пълнолетен.

10

Анонимен

преди 6 години

Имах такъв подобен съученик - доживя до 28 години, когато си намери майстора с 2 куршума и един контролен. Борис Бакърджиев - Горилата се казваше...

9

Анонимен

преди 6 години

*** са прместване от училище в училище.

8

Анонимен

преди 6 години

Родителите му като са в правото си да съдят защо не застанат с лицата си пред камерите а в гръб?Решението за такива проблемни деца е изклчване без право да се мести от училище в училищеи да сее проблеми и да стане частен ученик.Нито децата нито преподавателите са длъжни да го търпят.

7

До 6

преди 6 години

В коя точно сфера взимаме Щатите за пример? Защото аз не се сещам за такава. Тук в Европа сме си измислили един виртуален розов свят, а когато суровата реалност се прояви, замитаме проблема под килима и се правим, че не съществува. Това е типичния пример - имаме си ненормалетн социопат, обаче ние си фантазираме, че той си ОК, а когато той си направи простотийката, веднага излизат едни кухи *** да обясняват как той е жертва, защото не сме съпричастни, солидарни, не го подкрепяме и т.н.

6

Анонимен

преди 6 години

В Щатите които толкова много вземаме за пример, подобни деца ги затварят временно и ги тъпчат с малко хапчета. Като излязат са като котенца

5

проблемен

преди 6 години

Няма проблемен ученик...има неработещи институции. Ако извърши тежко криминално престъпление...и го хванат...тогава може да отиде в затвор, да има принудителни мерки. Това ли чакат нашите пазванти? Престъплението?

4

Анонимен

преди 6 години

Издебват го някоя вечер, здрав пердах, че да не може да стане от леглото поне седмица и няма да има повече простотии.

3

до

преди 6 години

Абе не е работа на 4-5 съученици да го поставят на мястото му...Има такива деца, с които реално нито съучениците, нито учителите могат да се справят. Имаги у нас, има ги и в другите страни. Разлиакта е, че там има достатъчно механизми, с които социалните да работят с това дете, така че да коригират поведението му без това да пречи на останалите деца и без да се налага да го спукват от бой...У нас ще иде 2-3 пъти при "психоложката" и с това се изчерпва всичко. Иска се и ангажираност на родителите

2

Анонимен

преди 6 години

Една гора бой и всичко е на 6...

1

Анонимен

преди 6 години

Какво ще рече "проблемен ученик"? Такъв, който 4-5 съученици не могат да се съберат и да поставят намясто ли?