31

Додо

преди 6 години

Баче ви Бойче е превеждал с Гугъл Транзлейт и е поукрасил нещата и се е получила такава каша, че човек получава главоболие щом се опита да прочете публикацията!

30

Анонимен

преди 6 години

Бре да нее минал на вътрелен сървър дето капело по подобия ли бе кавър

29

Анонимен

преди 6 години

А на оня в каспичан няма и да знае аре стига тоя е бая зелен

28

Анонимен

преди 6 години

Пили студена вълна аиде зор то не теглят само бг теглят то едно бебе тегли та намерили с какво да се занимават всеки споделя и всеки тегли тия отде разбират че българин смях

27

Волчик

преди 6 години

До Анонимен 23Честно ли ? Аз бих ползвал някое силно GPU, от рода на 1080, защото имат по 2560 ядра, които могат да подържат висок брои тредове.Нашият човек просто е написал простичък алгоритъм, който да се създава и запазва сесия, след което, просто прави заявка за нова песен, но вместо да я "върти", просот проверява колко е дълга песента и след този интервал от време, изисква нова песен.Вероятно му е отнело известно време, да оптимизира целия процес ...

26

Йх

преди 6 години

Не виждам какво е направил, незаконно.В общи линия така работи и Ютуб.Само, че тия не могат да преживеят,някой да ги надцака по техните правила .

25

Анонимен

преди 6 години

До азНе е важен броя акаунти а е важен броя акаунти които са настроени да повтарят автоматично един и същи плейлист след като свърши. Тази опция е удобна за хората обичащи да слушат едни и същи песни. Аз съм си правил плейлисти с 10 песни и съм ги повтарял защото ми харесват.

24

Анонимен

преди 6 години

До жекоАз си плащам защото неискам да си губя времето в търсене на оригиналните mp3 които са свалени от музикалните електронни магазини и са камени в пиратски сайтове. Също така и имам огромна колекция с музика в Спотифай която мога да я слушам навсякъде.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Според мен ако се натисне бутона за повторение на един плейлист и така седи цял месец определно песните в плейлиста ще натрупат слушания. Не е важна брoиката на акаунтите а е важно приложението да е вклюмено постоянно на този плейлист и да е отбелязан бутона за повторение на песните след като свършат песните в плейлиста.

22

Башка Луд

преди 6 години

Евала, е ва ла!Има акъл, печели!При това без да пресича линията на закона! Хахахахахахахахах, иска ми се да видя муцуните на тея дето са платили!Дано да е истина и човека с кеф да си ги харчи!

21

Анонимен

преди 6 години

по ми е любопитно колко машини е имал за да пусне толкова плеара едновременно да джуркат и да "слушат" :)акаунтите се правят лесно, като ти е таргет милиона, времето е 1 седмица занимавка ръчно за сам човек, ако ползва бот -> час-два.

20

Пояснение

преди 6 години

Чакайте, чакайте,Човекът не е откраднал пари от Spotify! Тези пари така или иначе Spotify са щели да ги дадат - на други листи.Човекът е взел пари (не съм сигурен, че тива не е измама), които иначе са щели да отидат у някои изпълнители веднага под чертата. Върви разбери кои са, но точно тях е ограбил.

19

Анонимен

преди 6 години

Лек офтопик - спотифай изключително добре буферира и дори да ви прекъсва нета, свири стабилно.

18

Анонимен

преди 6 години

То пък това кои ползва като оня саит наедна дискотека де не е направен и тп като хората *** то от присмиващия дисководещ които мие голям умник место да го развива спи верно е зелен тои е зелен на 50

17

Handel

преди 6 години

А бе тия са много не в час с нещата. Трудно било да направиш 1200 акаунта с 1200 емайла... Бабините им трънкини. От много години (поне 20) съществуват скриптове, които генерират акаунти на разни сайтове вкл Фацебока и подобни. И не става въпрос за 1000 акаунта, а за много десетки хиляди.

16

Анонимен

преди 6 години

Ще плащам пари, за да слушам музика....хахахахахахахаха :-)))Евала на нашенеца, преметнал е мошениците!Ще плащаме пари, за да слушаме Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Джим Морисън? Интересно на тях как ще отчетат авторски права и ще заплатят за гениалността им! Никак - *** и Пульо ще им харчат парите, айде де!

15

ined

преди 6 години

Няма да е бил българин, българина си тегли музиката без пари и не обича да плаща за такива работи. Тая схема трябва някой евреин да я е измислил и се е маскирал на българин по-трудо да го хванат.

14

Анонимен

преди 6 години

Мухахаха, "Spotify" кьорав карти не играе. Като са ви преметнали, сега ще плащате. Ай честито!

13

жеко

преди 6 години

фейк нюз и реклама на спотифай, не може га да разбера що трябва да си плащаш за музика като мп3ките са безплатни

12

аз

преди 6 години

За целта първо трябва вътрешна информация как стават нещата. Такава може да бъде дадена от реална музикална компания. Едва ли всеки може да качва плейлисти с н на брой изпълнители. Еле пък трябва да докаже и авторство. Това означава записи, пак опираме до музикална компания. За акаунтите трябват мейли, с ботове регистрация не става. Акаунтите дори и управлявани от ботове пак изискват много работа. Трябва си регистрация, плащания през отделни карти... Не може да е работа само на един човек.