51

Капитан Анонимен

преди 6 години

До ВасилевИма само 1 бог-Господ Бог

50

Киртак

преди 6 години

До Неудобна истинаЕдин от най-добрите ми приятели в университета бе турчин от Кърджали със сини очи, говорещ и пишещ по-добре от мен на български. Е, и не се занимаваше с простотии. С българско име и не членува в .....

49

Анонимен

преди 6 години

Една жена казала....... я убил я не убил - голям праз! Това е минало та преминало. Билиони тонове вода под моста. Народът (българските граждани) се нуждаят от здравна и правна система! Левски и убитото дете, ако го е убил, отдавна се кикотят в отвъдното и не берат гайле. Дайте възможност на живите ни граждани да се чувстват граждани на истинска държава за каквато Левски си е дал живота!

48

Анонимен

преди 6 години

Левски е национален герой, умрял в името на свободата, а не за религията. Дори да е убил някой, то е биоло с причина. Без жертви не става.

47

Анонимен

преди 6 години

Ако Левски вземе,че Възкръстне и види в каква държава живеем и особено кои са му най-големите привърженици,много ще съжалява ,че отново е жив и сам ще се обеси!

46

Анонимен

преди 6 години

ОФИЦИАЛНИТЕ ПАТРИОТИ ДА СИ ГЛЕДАТ КРАЖБИТЕ ОТ ОГРАДАТА, ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ЛЕВСКИ, ЧЕ РЪЦЕТЕ ИМ СА МРЪСНИ.

45

Анонимен

преди 6 години

Престанете гаврата с Левски! Всяко малко и по-голямо феодалче си е декорирало будоара с портрета Му и го е загърбило! Споменават го тъй, все едно че го познават и са чули с ушите си какви завети им е оставил! Трябва да изразяваме своята почит към Левски без вулгарност! Справка - Валери Симеонов и останалата банда от никому неизвестни мушмороци от НФСБ!

44

Анонимен

преди 6 години

Левски е в сърцето на всеки, за когото чест, достойнство, свобода, равенство означават нещо. И сега е светец за мен.

43

Анонимен

преди 6 години

Ще бъде канонизиран когато убитото ратайче възкръсне и всички ограбени пари върнати. Преди това-не.

42

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва църковен светец. Прочетете писмата му, нареда на работниците за освобождението на Българския народ, програма на Българския революционни централни комитет, и ще разберете за Апостола на Свободата повече, отколкото, от което и да е житие на канонизиран светец, за делата му.Въпреки канонизацията, днес някой знае ли, например, истината за святото Българско дело на Иван Рилски ?

41

Анонимен

преди 6 години

Левски е революционер, четник, легионер, комита. Боравил е отлично с оръжието. А на този Валерчо със сигурност щеше да му обърше два шамара за малоумното му и *** предложение.

40

Анонимен

преди 6 години

А Величка Ханшова, по моминско име е ...Лилова, от рода на поп Лукан Лилов. Плюс двамата и братя, всички са в Ловчанския комитет.От където едни пари така и не се предадоха в ЦК в Букурещ, дори и през следващите Апостоли.

39

Неудобна истина

преди 6 години

Левски е убил дете, което е доказан документиран факт, няма как да бъде провъзгласен за светец. В последно време се появиха и теории, че всъщност той е турски агент, внедрен в българското революционно движение. От Карлово е, където по онова време мнозинството население са турци. Бил е със сини очи и руса коса

38

www

преди 6 години

ЦВЕТАНОВ СЕ ОБАДИЛ НА РАДИО ЕРЕВАН И ПОПИТАЛ - КАК МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ БОРИСОВ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ . КАТО ЛЕВСКИ НАПРИМЕР ..А ОТ ТАМ ОТГОВОРИЛИ .АМИ ОБЕСЕТЕ ГО...

37

Buk

преди 6 години

No Shengen.

36

Анонимен

преди 6 години

Той Васко Лъвския от доктори не се нуждае камо ли някой да го осветява! Но народа ни има огромна нужда от истинско здравеопазване, подобаващо на държава от ЕС, както и на истинска правова система! Нека не позволяваме да ни отнасят концентрацията към третостепенни или четвъртостепенни проблеми ако могат да се нарекът такива! Левски си е герой разбира се но живите ( тези които системата не ги е уморила още) се нуждаят от истинска държава без излишна покпозност и кумири!

35

ни са знай

преди 6 години

Има си ред в тази държава - първо Борисов, а след това който и да е друг......

34

Анонимен

преди 6 години

Първо да канонизират Пеевски.

33

Burzum

преди 6 години

Един ден и Баце Халтавия Менискус......непременно....

32

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Всъщност Българската Православна Църква отдавна е канонизирала Левски, под името Дякон Игнатий, но сега това трябва да стане официално факт !