12

Реалист

преди 6 години

В България е същото, ако си болен и имаш пари може да живееш. Ако нямаш, гарантирано си умираш. Някой да е получил безплатно здравеопазване, гарантирано от конституцията? А за трафика, тука го има отдавна. Караш кола за 200 бона и си правиш каквото искаш. Освен това не е забранено да се кара бързо, просто е скъпо. Тоест, ако имаш пари не е проблем.

11

Цонко

преди 6 години

И какво точно са измислили руснаците?!! Тук, в Калифорния има express ленти от поне 10 години. Плащаш си и не висиш в трафика. Нещо повече, при плехвърляне на друга магистрала, express лентата преминава в естакада, която директно те прехвърля в лявата лента на другата магистрала, вместо да минаваш през разни детелини и метелини.

10

Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Има много по-лесно решение - бързата лента да е само за скъпи коли. Така или иначе, богатите хора плащат много повече от бедните за всичко - и за храна, и за акохол, и за лпбовници, а бе за всичко!Всъщност, още по-добре е не за скъпите коли да има специална лента, а за всички останали! Някъде встрани от пътя, с настилка от чакъл, за да се познава отдалече. А по асфалтираните шосета - само скъпи коли!

9

Анонимен

преди 6 години

Така представената "новина" е в експлоатация в много други страни. ...много отдавна.

8

Анонимен

преди 6 години

Ами половината като си купят правото за тази лента ето ти го ново задръстване. Па какво да очакваме от сибирските мозъци, единствените успели руснаци са тези, които са емигрирали в Америка! Факт!

7

Анонимен

преди 6 години

Тия нямат пътища като хората . магистралите им са кажи речи колкото нашите

6

Анонимен

преди 6 години

Само дето снимката не е от Русия а от Щатите

5

Анонимен

преди 6 години

В САЩ го има това, има и магистрали където крайна лява лента е за автомобили с 4 човека вътре.

4

Тихо

преди 6 години

да не чуе Бочко, че цяла София ще стане вип зона

3

Анонимен

преди 6 години

А като се задръсти и вип-лентата, ко праим?

2

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Е сега вече Борката ще натамани есемесчето по 5 лева за центъра.

1

Анонимен

преди 6 години

Тея се превръщат във викторианска Англия.Очаква ни гентрефикацията им да е такава. Хвани един беден квартал, вдигни наемите и данъците и гледай, кака не остават бедни ... И после - Оправихме квартала.