52

Анонимен

преди 4 години

От 52 търпят в България тая *** световна, за възрожденците и руските и чужди войници дето се жертваха да спасят ей тоя сегашен нагъл лош човешки материал а не трябваше и за това че 5 милиона днешни бо.клуци съсипаха за под един век 13 века древна цивилизация.Но за съжаление вече е късно щетите са необратими да се остава в България е все едно да се остане на Титаник като знаеш че потъва, даже и да останеш ще продължи потъването, тогава гледай да не повлече и теб.Пишете минуси сега.

51

Анонимен

преди 6 години

Поредната причина да се откажа от българско гражданство.... Скоро! TAKA E

50

Картинката е ясна

преди 6 години

Много познато... С нож "работил". Вече се сещам и от кое племе е даже, щом обработва полицаи с нож... Те така си ходят, с ножове и тука и там.

49

Анонимен

преди 6 години

Българин, ама друг път. В България всеки ден виждам такива "българи" да берат джилязу с каруците, да мамят по телефона, а когато няма какво да правят нападат полицаи или хора. Такива ми ти "българи", от ***'алата.

48

Боби62

преди 6 години

......ама като го понамокри този БЪЛГАРИН и после го затворим в топло помещение.........сълзят ли Ви очите??? Сълзят ли ?......И отпушва ли ви се носните канали.....ииииии колко, колко бани има поооо рождениеее??? Не, че нещо ама ми е интересно да зная пък и предполагам и за другите....

47

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете , мангото в чужбина е българин.....

46

"-"

преди 6 години

Все повече хора - без дори да го осъзнават - страдат от психически проблеми, бидейки подложени на ежедневен стрес при това динамично и непредсказуемо настояще.В подобен момент на срив (дори и незначителен) човек може да загуби контрол над емоциите и поведението си.За съжаление, подобни проблеми са все по-често срещани явления в ежедневието ни

45

Анонимен

преди 6 години

Това ако се беше случило в САЩ.За БГ- героят щеше да се говори вече само в минало време.101% гарантирано ......от полицейският устав.

44

Анонимен

преди 6 години

Поредната причина да се откажа от българско гражданство.... Скоро!

43

Анонимен

преди 6 години

Е това е щастие! Да те кадънат сомалийски пирати у италианска пандела! :)))))))))))

42

Анонимен

преди 6 години

38-ми, правдоподобни доводи... А сега очаквам да кажеш и съотношението на тези случаи на българи към твоята етническа група.Aз съм българин, за теб не знам. Явно не си много читав от към етнос след като залиташ към криминализиране на даден етнос. Новопокръстените стават по-католици и от папата. Характерно е, за такива като теб при смуглички.

41

не-българин

преди 6 години

Срещнеш ли бъларин, като превантивана мярка е добре първо да го заритате по кривата му *** за около 15 минути, и 10 минути за изпроводняк! Иначе не се знае каква шапка ще ви скрои балканският дивак!

40

Анонимен

преди 6 години

Този трябва дае изперкал бая задая докара до там и то в чужда страна

39

Анонимен

преди 6 години

Знам, че мнението ми не е много популярно, но искам да видите немците как ще претопят нашите шведи. В момента шведите вилнеят в Дуисбург и всичко живо е вдигнало ръце от тях, обаче немчугите ги карат да пращат децата на училище иначе глоби и затвор. Изсипват им се едни пари да живеят някак си (те с или без пари пак си безчинстват). Обаче помнете ми думата, след 25-30 години ще има немски роми от български произход с високи доходи, представители и на средната и на високата класа.

38

Анонимен

преди 6 години

А бе има нещо странно. През последните месеци имаше десетки случаи, предимно в България, на пострадали полицаи - кой набит, кой пребит, кой намушкан...Та се чудя, тия полицаи дали не трябва да си сменят фитнес инструктура?

37

Анонимен

преди 6 години

Феминистките, тези полицайки за красота ли ги слагате там ? То хубаво, и е реагирала жената но как ? Няма как жената да е равна с мъжа запомнете го.

36

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука за имигрантите въобще !

35

Анонимен

преди 6 години

38-ми, правдоподобни доводи... А сега очаквам да кажеш и съотношението на тези случаи на българи към твоята етническа група. Виж, всеки има гинили ябълки сред своите, но сред твоите са най-много. Да си заравяш главата в пясъка и да твърдиш, че всеи прави така... Ами, нереално е. Получава се така заради маргиналзацията на вашия етнос. Не всички от твоите са лоши сигурно, но аз не познавам доби... Това означава, че трябва сериозно да поработите над себе си, за да си изчистите името.

34

Анонимен

преди 6 години

Това са умните и красиви талантливи българи които напуснали страната и движат икономиката на България отвън.

33

младен

преди 6 години

"В крайна сметка българинът е арестуван по обвинение за опит за убийство."А защо не са го гръмнали направо. Все пак с оръжие е бил и това не е БГ че полицаите да не могат да го гръмнат.