31

нина

преди 6 години

До Анонимен да при герб е така а защо търпим....защо никой не роптае а само тука недоволстваме,,, нищо няма д а променим така, все ги избират тия гербаджии а са толкова нагли!много искам да се махнат ама много да ги видя тогава разни хора дето само плашат с герб къде ще се скрият ко...пелетата!

30

Анонимен

преди 6 години

Каква годишнина ! Пет години от първата оставка на СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ! Пет години от запалването на Пламен от Варна ! Изобличи ГЕРБерски престъпник , не се самоубивай !

29

Анонимен

преди 6 години

В нашата "щастлива" държава толкова вярваме на управляващите, че решихме и да полетим. Без Народен съд - просто не можем да го дочакаме!

28

Анонимен

преди 6 години

ПРИ ГЕРБ Е ТАКА.ВСЕКИ ДЕН В СОФИЯ ИМА ПОНЕ ЕДИН УБИТ, ПРЕБИТ, ИЗНАСИЛЕН, ОГРАБЕН ИЛИ ХВЪРЛЕН ОТ ВИСОК ЕТАЖ. ТОВА Е СЪДБАТА НА СОФИЯНЦИ.

27

hasan agata

преди 6 години

nemotiqta vinovni sa pravitelstvuto STE IMA MNUGO HURA DA SKACAT BUG DA IM E NA PUMOST

26

Анонимен

преди 6 години

Хаха, ми мн ясно че е мъртав. Вие ко кскате, жив ли да е. Разсмяхте ме :)

25

Анонимен

преди 6 години

Каквато и ирония да влагате, това си е от капацитета на самото общество. Това можем, това правим, до тука го докарахме. Толкова.Соца бил виновен, пост соца бил виновен, демокрацията била. дрън-дрън.Едно общество или е развито, или не. Насила хубост не става. Нормално е едно общество да се развива постоянно. Това е нескончаем процес. Ние си тъпчим на едно място - манталитет брато. После, американците били виновни, Сорос, брат му, леля му и т.н. А, и Иван Костов също.

24

като помислиш

преди 6 години

А Бой Барисов е на 59,надживял го е с 3 години...

23

Анонимен

преди 6 години

Да назначат психолог във всеки квартал!Нали стана модерно за всичко да се назначава психолог, сякаш психологът ще ти реши проблема.

22

Анонимен

преди 6 години

До AndreshkoИли си много *** или си ***-близач на Герб. От президента нищо не зависи иначе до сега да беше изринал всички герберски ***--------------------То ясно, че от тоя другар нищо не зависи, той и затова е там да ги крепи БКП филиала ГРОБ

21

Щерю

преди 6 години

Ред Бул с изтекла годност...

20

Andreshko

преди 6 години

Да сте чули някой милионер да е скочил от някой етаж или да се е самозапалул? Този така и така е решил да се убие,поне да беше ни оттървал от някой от упрсвляващите тази държава.

19

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ

преди 6 години

еми толкова години тиквено управление....кавкво да направи човечеца

18

Анонимен

преди 6 години

Дойде пилот в президентството и българите си втълпиха, че могат да летят, така както пилота си е втълпил, че може да президентства.

17

gogi

преди 6 години

До 762В парламента си живеят с над 5000 лв. заплати на месец , че и повече вземат пари от комисийки от какво ли не командировки им плащат с нашите пари и така .... работят (те даже и не работят) 3 дена в седмицата . Как да им е лощо? А тази с 13 000 лева заплата в комисииката...

16

трафалгар

преди 6 години

навсякъде по света някой се самоубива. в европа го правят с хапчета. тука скачат. в русия се тровят с евтин алкохол и *** като мишки!

15

Анонимен

преди 6 години

Да припомним, че паленията, скоковете от високи етажи и всякакви други самоубийства са много характерни за управлението на герб

14

Анонимен

преди 6 години

"...56-годишен скочи от 9-тия етаж. Мъртъв е!..."По-абсурдно заглавие не бях чел!Как не ви е срам да правите от лична трагедия новинарско шоу?Какво ще бъде следващото...?- 95-годишен скочи от 15-тия етаж, изтупа си панталоните и отиде до аптеката да си купи хапчета от кръвното!?

13

Анонимен

преди 6 години

На хората им писна от непрестанните саботажи на Румен Решетников.Вече не вярват, че България ще стане европейска държава.

12

Анонимен

преди 6 години

Как да не скочи на него му вдигнали мизерната заплатка с 35 лв., а на депутатите с 350 лв. плюс огромната субсидия която я няма в никоя европейска страна.