15

Анонимен

преди 6 години

А депутатите си остават на старото положение, мама, бате, чичо със по няколко фирми, а баба дарява шест апартамента.

14

Гост

преди 6 години

И само това да беше. То цялото е хаос. Сега чета, че агресията в училище е сериозен проблем. Добро утро. То е ежедневие и никой не прави нищо.

13

Дано

преди 6 години

Ама надали!

12

Подигравка

преди 6 години

Днес приемат закон, утре го поправят. Ако аз работя така, вдругиден съм уволнен. А вашите експерти, депутати, понасят ли отговорност?

11

Въпрос

преди 6 години

А кой носи отговорност за калпаво законодателство?!

10

Ха ха

преди 6 години

Ще прехвърли фирмата на името на жена си или на сина си.Вместо общинаря, някой от членовете на неговото семейство или пък метресата му ще стане съдружник, акционер, член на управителен или надзорен съвет.Ако пък общинарят е голям лисугер, би могъл да се договори с някой свой близък приятел. Приятелят формално да заеме забранената за общинаря позиция,да изпълнява указанията на общинаря и после да му отчита полученото възнаграждение, за което да получава процент от печалбата.

9

преял общинар

преди 6 години

Ще го преживея някак си първо ще е от 2019 г. и второ жената и родата за чий са аре малко и те да се потрудят, а не само да чакат на готово.

8

Анонимен

преди 6 години

Това се вика "борба с корупцията".Сладурковците отлагат влизането на закона, за да могат общинарите да крадат поне още една година свободно, не че после нещо ще ги спре де.Гарантирано то ГЕРБ!

7

Анонимен

преди 6 години

В Пловдив имаше обществена поръчка за превоз на пътници за следващите 10 години, така съставена, че да има само 1 единствен кандидат и сдружението в което участва един от общинските съветници да гушне едни 35 милионки минимум

6

Това е БГ-бизнесът

преди 6 години

..като множество общински съветници предприеха мерки за излизане от фирмите си...А шо не от общината? Явно къде са кинтите.

5

Анонимен

преди 6 години

Наложи се да го поправят този закон, за да не важи за сегашните общински съветници, защото листите им щяха да останат празни, ако се наложеше да напуснат хората с фирмите. Например в Пловдив 30% от съветниците са в конфликт със закона ако важеше от днес

4

Анонимен

преди 6 години

Нищо нали си имат шуреи и баджанаци.

3

Жиб.

преди 6 години

Чудесно предложение но червения управител-президент ще му наложи ВЕТО,понеже всички червени общинари имат кой верига от сладкарници,кой цехче или болница...

2

Интересно

преди 6 години

а за стринките, лелите и братовчедите на общинарите - важи ли?

1

Анонимен

преди 6 години

А гледай тиииии"Общинарите със забрана да са част от фирми",но чак от 2019 год.!!!А сега и досега си живуркат в общината,решават ни проблемите-всички знаем как,и в същото време си движат фирмички и то по закон.Евалла,общинари,машшала!!!