57

Иванa

преди 6 години

Президентът да вземе да се позасили малко в действията си по екстрадирането на Цветан Василев и изправянето му пред съда. Май тази тема вече е табу за него. Помоли го веднъж миналата година да се върне по собствено желание и до тук. Никакви действия повече не чух да е предприел.

56

Не си прав, колега

преди 6 години

До отлагай и живей: Бандата, наречена от Ант.Тодоров "Шайката" , се ръководи от Б.Б., Цв. Цветанов - Цецо Кадесето, Цвета Караянчева и др. Ген.Радев се бори срещу тази шайка и е избран чрез пряко гласуване от над 2 млн. човека. В момента Радев има рейтинг 65%, а Б.Борисов - 32%. Мисля, че това говори нещо. Рейтингът на МС е 27%, а на НС - 12-15%. Това стига ли? Борисов и МС са обвинени за корупция по всички нива на властта и те са радетели на джендърската идеология. Това стига ли?

55

БиБи

преди 6 години

Хамид Хамид за ветото на Радев на поправката за КТБ: "Мотивите му показват неразбиране". Прав си Хамид ефенди, ти с твоето юридическо образование, придобито в Бургаския СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ очевидно много ги разбираш тези работи. И друго: в чужбина президентско вето се отхвърля с квалифицирано мнозинство 2/3 отдепутатите. В бойковска България то се отхвърля с обикновено мнозинство 50% + един глас. Вие направо унижавате и се подигравате с президента, нищоправещи мърлячи.

54

Бай Кольо

преди 6 години

Този президент май че ще остане в историята,като Румен ветото.

53

отлагай и живей

преди 6 години

Възпрепядстването на правото в САЩ се санкционира!Тука ми намирисва на правни препядствия докато виновниците укрият парите.На кого служите генерале? На народа или на бандата?КОЙ ви подсказва?

52

Анонимен

преди 6 години

Чрез това нещо на снимката, генерал Деси и Сла Нинова наложиха вето на закона. Все пак много другари се облажиха, докато беше под надзор, вкл. и ментора на последната - небеизвестния Заврян зет, водещ се по документи Иван Костов и прякори Лихвата, Гаргамел и т.н.

51

Анонимен

преди 6 години

Глей го тоя ква ентелегентна физиономия има бе! ***- ентелектуалец :)

50

Анонимен

преди 6 години

Тая *** няма ли да се уволнява? Много изпростя напоследък.

49

пенко

преди 6 години

Мъжага си ! С орлов властолюбив нос си ! Генерал със сто и малко подчинени си ! Президент на някой си ! Но си пионка ,пионка ,пионка ... и никога няма да станеш царица!!!

48

Анонимен

преди 6 години

На някои групи никой закон не се приема, но на ДПС се приема? Ясно е защо има УСЕЩАНЕ за КОАЛИЦИЯ с Доган

47

До 51

преди 6 години

Какво о шествие бе Джаном? Ту част от обществото ли си? Какво значи за теб да си част от общество? -да пуснеш някой умен коментар във мрежата(анонимен ) и да чакаш развитие за да коментираш? Радев не е супермен, и барман не е. Той само показва че не е съгласен със разграбването! До там се простират функциите му на този етап. Но ти, аз и другите от обществото можем да подкрепим неговите и на всеки друг който е против мафията действия, но не със коментари. Революция е нужна отчаяна и спешна!!!

46

очакване

преди 6 години

Радо ветото президент на опозицията и нищо не може да предложи.

45

Анонимен

преди 6 години

След като извършиха първичното ограбване на КТБ двете прасета,задкулисно подкрепени от третото,внесоха и приеха закон за вторичното ограбване.Да се смееш ли,да плачеш ли.Най-0лошото е,че целият масраф ще го плати народа.

44

Анонимен

преди 6 години

Ех,Радев,твоята мечта е утопия.Обществото никога няма да научи колко е откраднато и КОЙ най-много е откраднал.Тяхната спойка е по-яка от бетон и никой не може да ги разбие.

43

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов, синче на ченгето от РУМНО Христо Петков, да каже как и с какви пари замина да учи в Белгия 1984-та, коя е сестра му, и коя е жената, за която е женен - Галя Горанова и дали майка му е алкохоличка от пазарчето Ситняково?

42

Анонимен

преди 6 години

Radev kakvo stana s korupziata tosi krastin deto go praschtasch v moskva poslanik ne e ok toi r ok mom4e bkp pluk4ieva babata mu besche na4alnik v brd a toi gen konsul dano da se spravi naseto vodka pone schte ima v moskva

41

Анонимен

преди 6 години

Жена му на Радев го е срам от него и никъде не иска да се появи с него, не случайно попечителството над децата е нейно! Той може да ги вижда два пъти месечно по 1 час всяка втора неделя! И това ми било баща нанацията!!! Хахахах, сираци сме бие българите, сираци!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Бедна майка България с тая марионетка Радев и кукловода й Иво Христов ехидната змия

39

Анонимен

преди 6 години

И като се замислиш, за какво е тази злоба и злъч относно правото на вето, което по конституция е в правомощията на президента. И защо се залага на обиди и нападки към личността на президента, а не се обсъжда целесъобразността на това вето. Кой ще се опита да обясни, че не поръчково, има ли такъв?

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСмешен си ти, че защитаваш Пеевски и общите им кражби с Тиквата!