190

сметки/ с кръчмар /

преди 6 години

200 декара за облагородяване са 200 000 кв метра . Такаааа малко математика ..и ще се похарчат 200 милона сире1/ както обикновено при ГРЪБ- 100- лв на кв, м. / Абе ***..със злато ли ще се покрият тия 200 декара?? или с подово??при вас всичко/ понеже сте прости се смята по 1000 лв на метър/ Толкова дадохте за оградата с Туция. За тази цена ..тя трябва да е 6 метра железобетон с камри и сензори..Я някой да намери и напише колко струва Израелската ограда или Турската със Сирия

189

Анонимен

преди 6 години

До Анонименразсмя мекакъв страх?цели градове има, в които герб не печелят изборитезащото си ги знаем какви *** саНие да не сме държавната администрация от София със сигурни заплатии петък пътуващи за Банско или Гърция.Вие си ги избирате тези *** от ГЕРБ.Нямам познат гласувал за тези некадърници.Освен това и крадат много.Чуждите мафии могат да се учат от тях

188

А-2

преди 6 години

Някой близък до ГРЪБ ..вече разглежда каталога на БЕНТЛИ..... невестите и любовници пък...екскурззиите до далечни места. Няколко ...фамилии доста ще се о /Т/блягородят...е и за ...партията ..законните 10 % / поне/ . И..за какво са им субсидии , след като има строежи..

187

Анонимен

преди 6 години

Напротив,точно вие от провинцията го избрахте под натиска на общините и олигархията от страх от уволнение.

186

Анонимен

преди 6 години

нали вие успелите софиянци си го избиратеи ФандъковаЯжте им попаратаНие от Провинцията мразим герб!Да живее България!

185

tonygl

преди 6 години

"В модернизацията на столицата се инвестират огромни средства"Да се чете "В презастрояването и в пренаселването на столицата се инвестират огромни средства"...

184

Анонимен

преди 6 години

Като гледам какви пари се лапат вече дванайсе години само в София от ГЕРБ си мисля, че тия няма да пуснат властта даже и с кръв.Щото я си преставете друг на власт, и давземе да им потърси сметка.Властта ще я бранят, както бранят главите си.Т.е. още една причина да разберем, че ГЕРБ ще управляват вечно.

183

Анонимен

преди 6 години

Ами ще дишате тогава мръсен въздух и ще боледувате,ходете още в София малко сте!

182

Бойко е образ!

преди 6 години

От човек ползващ коли със специален режим на движение, за които не важи ПДвП, акъл не искаме!... Ако някой ден стане пак обикновена мутра и почне да плаща за Синя и Зелена зони ще имаме предвид мнението му :))))))))))))))

181

216

преди 6 години

Минусът да се обоснове! Да не би да мете в парламента?

180

Бай Тошо

преди 6 години

Преди държавата се бореше с мафията,а сега мафията бори дъуржавата.

179

Анонимен

преди 6 години

Изключително глупаво изказване.Ако аз работя в единия край на София,а жена ми в другия,как да се движим двамата в един автомобил?Ако човек е сам и няма роднини около него,как да пътува с други хора.Ако работата му изисква движение из града как да остави колата си?Както обикновено ББ се изказва на ангро,без много-много да му мисли.

178

????

преди 6 години

До 213... а то по селата има къде да се паркира, ама добре, че нама и катаджии, че ... те пътищата приличат на еко пътеки - може да ти съставят фиш, че си паркирал в парково площ - градинка.

177

Анонимен

преди 6 години

1000 лева за столична винетка.

176

Да Ви ЕПМ!

преди 6 години

Измахайте всякакви централни офиси на важни фирми, застрахователни дружества, кантори и пр. от центъра! Помислете за транспорт дотам от квартали като Редута например, дето е само един автобус и война за паркинг! Возете се и вие с трамвая на работа, както това прави кмета на Базел. Никой не се "разхожда" сам в колата си до центъра, а явно няма как иначе да си свърши задачите. По по-широките еднопосочни улици защо не се паркира по диагонал? Хем по-лесно, хем повече коли се събират. Няма мислене..

175

????

преди 6 години

..... сменяйте си .... плочките по площадите на през пет години (те обикновено на втората година са за основен ремонт) и те така. Останалата част от България може да я направите.... резерват... или имиграционен център ... то не, че сега не са.

174

????

преди 6 години

Като цяло новината е положителна ... за София. Аз не живея там, но винаги се радвам когато има новини, че се прави нещо ново (предимно в София.... и по магистралите). Нормално е в голям град с добър градски транспорт (сравнение с другите бълг. градове) да се търси начин да се избегне трафика с коли. Но хората, които не живеят в големите градове или по курортите, явно не са ..... хора или поне български граждани, защото пътищата са .... на изчезване, ама те и хората, затова - няма проблем...

173

Анонимен

преди 6 години

А така нека ви е,всичко във София се изсипва, там нали взимате големи заплати що се нервите.Елате на село тук е безплатно паркирането.

172

Анонимен

преди 6 години

Хлябът на Симид от днес с 5% нагоре!

171

Мен

преди 6 години

Този, пак се самозабрави, вече не стъпва на земята, много отдавна не знае как живеят хората тук.