16

Анонимен

преди 6 години

Нека и тия дето рециклират да помогнат де. Какво е това 40ст. за колограм капачки? Да го направят 4 лева килограма - това е благотворителност.

15

до 6

преди 6 години

Ти ми приличаш на търтей, който зяпа по сайтовете в работно време.Не съм от тези. Имам принос в тази кампания като всички граждани. Този факт най-малко трябваше да бъде споменат като практика в Бургас. Не да се смайвамеу от "хуманността" на случайници.Имам морал, щом се възмущавам от грабеж на идея.Възмущавам се от това, че с капачки трябва да купуваме кувиози, докато ни управлява най-успешната полуграмотна крадлива тиква.Нямам телефон.Общувам на живо с достойни хора.

14

Анонимен

преди 6 години

Ала-бала.Само си прави реклама.Ако иска да направи нещо,нека отделя по 10 ст. от всяко посещение в неговия фитнес и ще се съберат повече пари. А също да си отчита всички приходи и да си плаща данъците,така ще има повече пари в държавата.

13

на 6

преди 6 години

*** е, защото се прави на човечен, не си признава, че тази практика съществува! Иска да го покажат по телевизора! Не уважава другите, а паиентите?Подобен пример.Недялко Йорданов каза по един повод пред публиката :" За децата се пише като за възрастни, само, че - по-добре". Но не каза, че това го е казал Максим Горки,а си присвоява тази мъдрост.Също то е и с този, който не уважава идеите и за това е *** - иска да блесне, пренебрегвайки чужда идея, която вече е осъществена! Разчу се.

12

Someone

преди 6 години

Пак Реклама .. елате ми във фитнеса. Когато става дума за благотворителност, тя просто се прави ... и не се и споменава за нея, но може би само аз така разсъждавам. Новият тънък начин на новите "предприемач да пробутат пробутат евтина реклама на това което правят. .... и тук идва въпроса къде е държавата, че да не може да си позволи апаратурата. Мястото на държавата е именно в сектора - здравеопазване, обучение.В този ред на мисли може би кампания е супер, но замисълът ѝ е "маркетинг"

11

Rudi

преди 6 години

Kato vi gledam komentarite mi se povdiga ot prostoria I zlobeene! Dano nee dopirate do kuvioz!

10

Анонимен

преди 6 години

Като влизате в болница, да не си забравите чувалите с капачки, иначе няма да ви приемат!

9

мишо

преди 6 години

Много съмнителна е работата със събирането на капачки. Бездомниците събират какво ли не и пак нямат пари за хляб и дом пък тука казват, че събрали хиляди левове и закупили други неща също за хиляди левове. Доста Бля-Бля.

8

Анонимен

преди 6 години

Освободихте ли от мито и транспортни такси капачките от чужбина? Стъклен амбалаж и морни масла приемате ли?

7

бай Тъпчо

преди 6 години

Еееее капачки от буркани не стават ли бе, ама до тук ли опрехме с капачки медицина да прайме ама ако тъй става, то три чувала капачки ша докарам

6

Анонимен

преди 6 години

5, използваш стари опорни точки, тия дето асфалта не се яде, тия дето ще ви вземат апартамента, ако го санират. А сега нека погледнем МИЛИОНЕРИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕБЕ СИ СОЦИАЛИСТИ КОИТО СЕ БОРЯТ АКТИВНО ЗА ОТПАДАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА, ТА АКО ГИ СВАЛИМ ОТ РОЛС РОЙСА МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ И ЗА КУВЬОЗИ

5

Анонимен

преди 6 години

4, ДОБРИТЕ ИДЕИ ТРЯБВА ДА СЕ "КРАДАТ" ОТ ПОВЕЧЕ ХОРА, ТОЙ НЕ Е ***, А ЧОВЕК КОЙТО РЕАЛНО ЖЕЛАЕ ДА ПОМОГНЕ, А ТИ МИ ПРИЛИЧАШ НА ТИЯ ДЕТО ПО ВРЕМЕ НА СИТУАЦИЯ ВАДЯТ ТЕЛЕФОНИТЕ И СНИМАТ ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ.

4

реалист

преди 6 години

Шайката, която обича суджук се инересува от саниране, лифтове и далавери, а не от децата ни. Не само, че няма пари за тах, но замислят и да ги развращават с джендърси идеологии. За това трябва да се спасяваме сами с капачки.

3

Анонимен

преди 6 години

Както обикновено, идеята е открадната! Личността на годината в Бургас за миналата година е млада лекарка, която поде тази инициатива и така бяха закупени два специални кувиоза.Наглостта на това ***, което се показва по телевизора , е нетърпима!!!Вчера пак до Хеликона в Бургассе събираха капачки.Защо крадете идеи, нали сте лекари, къде ви е моралът?Не ви е срам!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Аз от години ги събирам тия капачки и сега чувам, че не съм събрал дори за 2 лева. Явно така само пълним гушата на фирмите за рециклиране. По-удачно е общините да заделят пари за тези неща, щото иначе ще купим кувиоз след 100 години.

1

Анонимен

преди 6 години

Анан с тия капачки