15

С нетърпение

преди 6 години

очакваме гастрола на рапъра на следващия Луков марш в БГ. Тук доли парламенто ще го подкрепи.

14

Анонимен

преди 6 години

БАСКАТА СЕПАРАТИСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕТА ЧУВАЛИ СМЕ Я!

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя е като Жаблянов.

12

Смех

преди 6 години

И в България имаше такъв рапър :D Вейдъра от Благоевград. Пееше взривихме парламенто, убихме президенто :D На завалията после му разгониха фамилията.

11

аз-ът

преди 6 години

Какъв рапър си, ако не си лежал в затвора бе? Браво на момчето, като излезе от затвора ще го позлатят от участи--- ти май си най умния в семейството? 1. Това не е верно. Кондьо като излезе от затвора му пропадна кариерата. Големите в САЩ никога не са влизали в затвора освен за по седмица като им е скучо.2. В затвора такива неща ще го научат, че наистина "ще го позлатят от участие" ама не за пеене. Помниш ли рекламата с мацката? Аз ?! Да пея?! Е... и да пея са ме карали...

10

аз-ът

преди 6 години

поредния млад "аз съм еб..ти пича, ама никой ни мъ обича", който като всички млади се бунтува ама не знае срещу кого, иска да убива ама не знае защо, иска революция ама не знае с какво ще смени системата и прочие. В общи линии поредното либерално л..ке, което не знаде сърби ли го, боли ли го и на което му се иска да живее в гетото в Ню Йорк за да имма срещу кого да се бунтува.Ако си беше седял вкъщи да си стиска пъпките вместо да се прави на мъж, нищо от това нямаше да му се случи

9

ШнурЗаВарг

преди 6 години

Какъв рапър си, ако не си лежал в затвора бе? Браво на момчето, като излезе от затвора ще го позлатят от участия

8

Коце кмета

преди 6 години

Испания е тръгнала по пътя на демокрацията, вижда се. Франкистките методи не са забравени. И точно големите западни демократи и хуманисти ни поучават на тема човешки права и демокрация!

7

Анонимен

преди 6 години

Не е необходимо да го съдят!Просто да го изпратят на една екскурзия в Сибир.

6

Анонимен

преди 6 години

Този ще лежи за назидание, също като оня пич в България, дето лежа за 5 гр. марихуана навремето, когато не беше много уместно да си отваряш устата. Между другото, и в България имаше един такъв рапър, който пееше подобни неща и не му направиха нищо, защото знаеха, че всичко е приказки на вятъра. Ако днес се появи такъв, може и да полежи като колегата си от Испания. Параноя голяма тресе политиците.

5

Анонимен

преди 6 години

Аман от тези рапьри, само глупости простотии пеят!

4

Анонимен

преди 6 години

Инквизицията неслучайно е тръгнала от Испания.

3

Анонимен

преди 6 години

Преди години в България превикаха на разпит Шамара да отговоря за една песен която беше на политическа тематика.

2

Анонимен

преди 6 години

Неми казвайте, че Испания се бори със тероризма оняден в Сирия Турция утрепа един испанец платен терорист !!!Ако този рапър възхваляше пкк службите друго яче щяха да пеят.

1

Анонимен

преди 6 години

Повече рапъри в затворите, по силна Испания!!! Много умно, затова каталунците се опитват да се измъкнат.