8

Ангел

преди 6 години

Тъпите Демократи с подобни глупости срещу Тръмп само му повдигат рейтинга още повече.Ако си бяха седели мирни преди 2 години може би Тръмп нямаше да спечели изборите.Сами падат в учите на хората като се опитват да очернят конкуренцията по този отчаян начин.

7

Анонимен

преди 6 години

Тръмпи ,виновен си,ако е беше опънал на рецепцията,жената щеше ,да е доволна и нямаше ,да ти създава ядове!Само страстна целувка не й стига!

6

Анонимен

преди 6 години

Сешънс ги погна с разследване за измислената руска възка, но санциите срещу Русия са напълно реални и след като въведат едни веднага говорят за следваща порция.Налагат санкции на база някой написал в интернет.

5

ДО 5

преди 6 години

КАКВА ИЗОЛАЦИЯ ВЕ? Я СЕ ОГЛЕДАЙ! КОМАНДВАТ СИ И СА НОМЕР 1 НАВСЯКЪДЕ! ЗВЕЗДАТА В ДАВОС БЕШЕ 1 - Д. ТРЪМП. ДРУГИТЕ БЯХА ФОН! РЕАЛНОСТТА!

4

извод

преди 6 години

Каквото и да пишете за Тръмп едно е ясно: той е против споразумението за климата - и САЩ изпаднаха в световна изолация - пардон заедно са с Никарагуа---кое е по - важно парите или природата? Колкото и да е добър като бизнесмен, да парви пари, да печели пари---какво ще остави след себе си--пари? или природа!

3

Анонимен

преди 6 години

Аз преди 15 години като се напих целувах всички наред в една дискотека. Дали ще мога да се кандидатирам за депутат?

2

Питащ

преди 6 години

А ,защо тогава не е подала жалба!

1

Анонимен

преди 6 години

Това е стара претоплена манджа. Тая същата го твърдеше това още по изборите.Просто демктатите я окъсаха, Мюлер нищо не намери за Тръмп, Сешънс ги погна с разследване за измислената руска възка, за която са ползвали руските служби.И затова рипат на умряло.