26

Анонимен

преди 6 години

когато се натрупат много хора на "Капитан Андреево", "проверките на документи се преустановяват и контролът отпада---какво се оплаквате бе - в Гърция, Италия и Испания направо ходят да ги събират в морето.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Вождът, бивш фараонов сподвижник и пазител, не е в състояние да мисли самостоятелно. Не може и не иска! Усещане, усещане.................

24

Анонимен

преди 6 години

притискаме ги да се откажатВие - EС, друго освен да притискате, можете ли?

23

Анонимен

преди 6 години

Ако Корнишона с големите бомби застане насред границата,всички емигрантски тълпи ще минават през нея и много лесно ще ги заловим!

22

Анонимен

преди 6 години

А сега,де.Вожда не се умори да им обяснява,че през нашата граница и пиле не може да прехвръкне,но те виждат другооооо.На ви сега Шенген,на ви еврозоната.На лъжата краката са къси,нали?

21

Исти,до ЕП

преди 6 години

Те не я зарязват- оставете тая работа! По-скоро си разпиляват вниманието в различни посоки,което не е по тяхна вина а неизбежно щеше да се случи и на вас,ако бяхте на наше място!

20

Стеф

преди 6 години

До до 11Всъщност това въобще не е вярно.

19

ББ

преди 6 години

Прости еврозелки Гърция и Италия пуснаха милиони талибани,а България не пази границите си !!! Помните ли българският граничар застрелял афганистанец какъв рев имаше в Брюксел?

18

един

преди 6 години

До Анонимен

17

Bit

преди 6 години

Червена лампа - биийп, биийп.Ние ще й махнем крушката.

16

Раздвоение

преди 6 години

Като български министър Радев казва, че трябва да ни вземат. Като председателство - че няма да стане

15

...

преди 6 години

как по- точно ще се прекрати проверката *** докуманти като най- малкото трябва да ти сложат печат на паспорта, че си излязъл/влязъл в страната. Тези се чудят какво да измислят вече. Преди няколко месеца точно пред мен на КППто имаше кола с пазарджишка регистрация, в която пътуваха жени с бурки. На пункта в момента нямаше жена граничар и се налижи да докарат извънредно от Свиленград такава, защото ония отказаха да покажат лицата си пред мъж. Бяха "българки"

14

Наско

преди 6 години

До XО свещена простота. Откога Кампанела, Мор и др. са комунисти. Голям смях. Да си чувал за философи - утописти. Я седни и чети и спри да пишеш глупости. Прочел пет имена на философи и свободни съчинения. Разликата между техните виждания и комунизма е огромна. Единствено близки са нацизма и комунизма.

13

Burzum

преди 6 години

Пускай джихада ,че много се събраха ...аз отивам до тоалетната на Далавери ....

12

Бивш

преди 6 години

Толкова е просто и видно.Няма казарма,няма граничари.Потенциалните такива са зад клавиатурата и дават акъл.Знаете ли що е застава,кльон,КСП,,,тревожна група" и наряд? За убит нарушител -отпуска и звание.Няма ги вече тези граничари и офицери от истинското пазене на границата-и за отвън, а и за отвътре.Има я Ленчето да прави безмисленни разследвания.С този ,,личен състав" и този ,,ред" толкова.Мигрантите дойдоха малко в повечко.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Защото ние не сме в Шенген и имаме граници за пазене, а те са и нямат вътрешни граници. Затова едните ги критикуват за липсата на контрол, а другите за наличие на проверки

10

Анонимен

преди 6 години

ами прави са :) Аз съм работил на граничен пункт и е такаНикъв Шенген

9

Анонимен

преди 6 години

Най-добре пазената граница в Европа според ГРОБ-арите!

8

:):)

преди 6 години

е не ви ли стана ясно, че са постановки, да имат нещо с което да ни цакат за Шенген.

7

X

преди 6 години

До 11 На този все комунизма и Русия му виновни! А знаеш ли приказката на калпавия водолаз- водораслите му пречели??? Комунизма иде не от Русия, момчемце! Прочети какво са писали Томазо Кампанела, Томас Мор и други , като тях!