7

Да, бе

преди 6 години

Няма вредни храни - има системно прекаляване в количествата с определени храни.

6

6

преди 6 години

По скоро може да се посочи, кои храни не са били изобретени тогава и които са пристигнали тук след откриване на други континенти! Тези от троянската война са посочени в края на Повече по темата в Az - jenata.bg - препоръчаните мляко, месо, овес, яйце... библейските храни!

5

Анонимен

преди 6 години

Аз лично сутринта закусих с две мазни банички и 0.5л. боза. За обяд смятам да хапна някаква супа, а за вечеря мезета и бира - шампионска лига има мачове.

4

До 6

преди 6 години

Е добре де, споделете какви са храните, които са били консумирани тук по времето на троянската война.

3

Анонимен

преди 6 години

Постарайте се да хапвате това, което са хапвали хората населяващи тези земи по времето на Троянската война! Заблуждение е, че не можете без някои съвременни храни.Просто сте пристрастени.Спрете нещо без което ,,не можете'' за 2-3 месеца и след това когато го вкусите може и да ви прилошее!Тази сутрин се почувствах така!

2

Анонимен

преди 6 години

Че те тези храни с ,,висок гликемичен индекс'' щом сутрин са най вредни какво остава за вечер!? Направо да ги изхвърлим, а!? И веднага след темата за вредните храни сте поставили Рецепта Dnes: ,,Пухкав сладкиш с праскови и сметана''! Факт! И по телевизиите е така! Донка Вайкова Ви обяснява 20 минути здравословно хранене и веднага след това в рекламите Ви затрупват с разни вафли, шоколади, чипсове и съответните лекарства.Иберогаст от сутринта до сега - 08,56 са го промотирали поне 30 пъти по 5тв

1

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Аз хапвам принцеси с чай