50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44КУРнелия премиер?Тая ще закопае България на ниво Виденова зима за 2 години.

49

Анонимен

преди 6 години

БСП-то най-много обича да се разпорежда с чужди пари.Много са отворени жалките *** и се надуват когато има средства които да пилеят.Що не актуализираха бюджети по тяхно време когато годишния бюджет беше максимум 13 милиарда?Сега видяха бюджет 24,4 милиарда и почнаха да дават акъл кое как.

48

питам

преди 6 години

По чие нареждане Дянков отклони 2 милиарда от здравната каса?Там е заровено кучето...

47

Анонимен

преди 6 години

БСП-ето е изпаднало в пълно старческо слабоумие.

46

Каца без дъно

преди 6 години

- Премахнете личните лекари - ненужно звено затрудняващо достъп до здравеопазване- Махнете лимитите в държавни болници- Махнете финансирането на частни болници, клиники, центрове от НЗОК, да си поемат рисковете на частния бизнес- Забрането лекар в държавна болница да има частен кабинет, клиника, център, както и роднините му- Лекар на държавна работа да не практикува частно- Разследване на всички лекари на имущество и произход на пари след 1989 г., и роднините им- Разслед. фармацев. мафия

45

Анонимен

преди 6 години

Защо не внесоха предложение за актуализация, а вместо това забъркаха оня объркан човечец, наричащ се професор!Защото знаеха, че така не става и щяха да стамат за смях в парламента. Предпочетоха да развият нескопосан скандал!

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Корнелия Нинова- премиер!хм! с тази интелектуална немощ?!толкова ли изпадна столетницата?!

43

Браво

преди 6 години

То комунизъм, демокеация, капиталзъм, фашизъм, социализъм и пак не е както в Европа тази НЗОК, а като Европейските здравни каси. Не 1:1 правите да има резултат на който всички се радват, а не резил след резил.

42

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТова е така,защото управляващите ограбиха здравната каса при предпоследното управление,Нинова със сигурност знае,но защо не го обявява гласно,страх ли я е?

40

E-banking

преди 6 години

Bsp sa internationalni teroristi i ubuvat vseki den stastieto na bg narod. Uuuuuuuuuu.

39

Анонимен

преди 6 години

Скрий се ***...срам за България си ти,кума лиса.

38

анонимен

преди 6 години

Права е Нинова за Бойко Борисов браво на тази смела жена. Тя винаги казва истената за лъжите на министър предцедатела Тя един ден ще е министър на България Лично аз вярвам в това което казва .

37

ХОМОСОЦИАЛИЗМЪТ.....

преди 6 години

СЕ АКТИВИРА....

36

ще настъпи мотиката

преди 6 години

Аз се надвесих над Нинова и какво видях? Нищо! Едно малко нищо с големи претенции. Оглупял от злоба електорат подкрепян от разни сечести кремълски слуги които вдигат много шум за да заблудят неориентираните.

35

Анонимен

преди 6 години

Така ако я карат управляващите,на сила ще ме накарат да гласувам за Корнелия.С тая политика управляващи срещу обикновените хора до там ще я докараме.

34

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

33

Анонимен

преди 6 години

Др. Нинова , г-жа Лъжа или Анита Мейзър в политиката са все сполучливи псевдоними като на партизанка.

32

Анонимен

преди 6 години

Пипона Цвръц пак е отворил клетката на троловете. Обещал е и ДМС.

31

философ

преди 6 години

Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!