102

БЪлгария е лечебна

преди 6 години

Като експерт най важния тест за даден регион е възможноста да се ходи бос по асфалта там няма проблеми вкл до Свищов..По хубав масаж здраве.По асфалта няма патогенези ,няма мутагенези ,няма проблеми >Ням а го силния електромагнитен смог какъвто има на запад навсякъде..

101

пазете Козлодуй

преди 6 години

Козлодуй е много добре..Десетки хиляди експерти ..важни отлично вино.. Имат яко платена работа.. АКо бяхме опазили четирите великолепни малки 440 мегаватови блока ..Можеше д а ползваме почти безплатен ток.Без вредни емисии..ТАкива реактори от нераджаема стомана с много пасивни и други защити няма от къде да купим след 1980 година

100

Белене свещен град

преди 6 години

Години наред там се търси Светия ГРААЛ ..ИМА МИРИС НА КОВЧЕга НА ЗАВЕТА Появиха се нови съдове ползвани от Големия Архангел загубен над македония..вижте падналите ангели..

99

Белене супер стар

преди 6 години

Белене е един великолепен курорт..ИМА топла лечебна вода ..Дунава лятото е великолепен лечебен в региона на плажа е Свещен../Целия град е един спокоен зелен парк с уникални дървета.няма комари..НЯма индустрия ..Много тихи и приветливи заведения..БАсейни и джакузита.Има великолепни комплекси от апартаменти само за руснаци ..Охот аи рибалка плаж и тишина само за богати пенсионери и внучки

98

JJivanov geolog

преди 6 години

Лично препоръчвам да с е провери възможноста за десетина малки безвредни блока.. За около два билиона долара са само..

97

Анонимен

преди 6 години

Сменете ги накрая Б. и Ц.,това са страхливи,егоистични хора,те няма да си развалят рахътлъка дори държавата ни да се взриви!И пет пари не дават.Аман от страхливци!Щом са икономически изгодни за държавата тези проекти с АЕЦ Белене и другите,просто ги направете!Как Орбан може,Ердоган може,Чехия може,Германия може,други могат,а ние само едни мухльовци заспали,страхливи имаме!Като не могат да се справят,да ги сменят с по-находчиви,умни и смели хора,има такива хора и партии!Французите да си глед

96

Анонимен

преди 6 години

Стига сте мотали проекта,проявете веднъж смелост и направете АЕЦ Белене,китайците също предлагат да инвестират и платят,не се правете на луди,гледайте икономическите изгоди за страната и държавните интереси!

95

Анонимен

преди 6 години

Бегето е учебен полигон на великите сили нищо повече

94

Анонимен

преди 6 години

Или развиваме ядрена енергетика...............или купуваме скъп ток от Турция и Румъния.Това е положението, селяни прости.................ей, продажно племе са 50 % от българите.

93

Edin

преди 6 години

Довършете Белене! Да произвежда ток и да се изплаща! Между другото, в цената на електроцентралата е сметнато и възнаграждението на хората,работещи по изграждането и.

92

Анонимен

преди 6 години

Бедни сме, защото Трактора не успя да взриви Борисов навреме.

91

Анонимен

преди 6 години

Борисов да го поеме на рома костов, дето жена му внасяше с кораби наркотици и прекурсори. Защото е връзкарка и бивша служителка на службите. Да го поемат всички мъжки внуци на Борисов и Костов докато не се построят още поне 2 ядрени централи и поне 2 Южни потока в България. Да го поемат за пари и парите да се даряват за лечение на безнадеждно болни деца!

90

Анонимен

преди 6 години

Тоя Костов няма ли да си ходи вече? Почва да ни омръзва нещо.

89

Анонимен

преди 6 години

Бедни сме, защото сме глупави и такива ни управляват и ни дават акъл, а ние сме и послушни отгоре на всичко с робски манталитет, което е обяснимо впредвид нашето минало. Още въпроси?

88

Анонимен

преди 6 години

Бедни сме защото са ни грабили от 44та до сега. Не защото премиер 2017 казал нещо си.

87

Анонимен

преди 6 години

На овчарите не им трябва ток.

86

ГНЯВ

преди 6 години

ПРОСТОТИЯТА БЪЛГАРСКА КРАЙ НЯМА "НЕ ИСКАМ БЕЛЕНЕ ЩОМ Е РУСКИ " , А ПРЕМИЕРЪТ СЕ ХВАЛИ " ПРАВЯ ВСИЧКО ЗА САЩ - СПРЯЛ СЪМ 3 РУСКИ ПРОЕКТА " - ЗАТОВА СМЕ НАЙ- БЕДНИ , ЗАЩОТО СМЕ ПРОДАЖНИ И ДОЛНИ ..

85

Анонимен

преди 6 години

Професията ти е голямата уста. Работя от 11 г за французите и пак повтарям : те нямат реактор с тежка вода.

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Реакторите CANDU работят с тежка вода.Ракива реактори се строят в Румъния.Канадско-френски реактори.CANDU-CANada Deuterium Uranium.Тежката вода съдържа деутерий.Гориво-естествен или слабо обогатен уран.Не си компетентен по ядрените реактори, на мен това ми е професия.

83

Анонимен

преди 6 години

Животът е кратък, да ти таковам и реакторите дето ги строят по 20г. като ОЛ3 във Финландия. Въпрос на влияние или защо?