9

Анонимен

преди 6 години

показаното на картинката е представител въобще на астрологията! окултното изкуство ужким предсказва..

8

вселенски маг Ален

преди 6 години

най-много ме е страх да чета за зодии от нета,не знам каква зодия съм.

7

анонимен

преди 6 години

пълни измислици

6

Анонимен

преди 6 години

Със статистика на зодиите болни от рак няма ли да подкрепите художествената си самодейност с тези статии? Как ги пък обвързахте с някакви зодии? Сега остава и една статия кои зодии се радват да умрат.

5

оver the rainbow

преди 6 години

Аз мислех че ще пишете Лъв... вие явно сте го объркали с Рак. В раците има нещо мистично и са управлявани от Луната(която има и тъмна страна) , така че едва ли толкова ги е страх от смъртта... Обаче Лъвът, който е подвластен на Слънцето и толкова здраво вплетен в живота, в светлината и всичко съзидателно, с неизчерпаема енергия.... си е цяла трагедия да умре. Макар че животът хич не е цветя и рози. Аз съм Лъв (дама) и направо умирам от страх при мисълта за смърт, честно. Ох, дано има прераждане или поне по-добър живот в отвъдното :(

4

Анонимен

преди 6 години

Но е вярно. Природно интелигентни са и са добри в душата. Такива чудеса са способни да направят за теб, че едва ли някой е способен. Те са чудни хора!

3

Анонимен

преди 6 години

Раци те нямат страхове

2

Анонимен

преди 6 години

нищо подобнорак съм и то рафиниранстрах от самота-да...,но от смърт...пълна глупостами то това е единственото сигурно нещо на света

1

Анонимен

преди 6 години

Как го установихте, това? Страшни измислици на Тар калета. Какво значи правиш добрина? . Някои хора, дори не се замислят, че е добрина! Просто виждат човек отчаян от живота и му пренасят малко свеж въздух. Природно са си такива явно!