24

Анонимен

преди 6 години

Пътуват богаташите и гадните работодатели, който заплатата му е 500-600 лв бял ден не може да види, пътуват с парите изкарани от работниците, некадърници жалки,ако трябва те да си работят..... пътувайте,пътувайте на оня свят лошо ви се пише,а на тоя близо е времето, когато сами ще трябва да си работите , че будалите вече са на изчезване.

23

Пътуващ

преди 6 години

Посетил съм 18 различни държави по цял свят. След 3 дни заминавам за Перу и Аржентина. Екскурзия за две седмици. Изкарвам си парите честно и си ги харча така както искам. А вие (повечето), които освен за храна, за друго пари не давате, сте обречени на СКОТСТВО!!!

22

До 29

преди 6 години

Захарчо, *** Сороски, теб явно отдавна са те разнообразили и сега си доволен от Евро-гейските "ценности".Кефи се тихо, заработвай си сребърниците и не се бъркай в живота на нормалните хора с твоите клишета за Атлантически ала бала...Ти знаеш ли къде е Атлантика от тука бе?

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Пътували били българите, към .........мааам ви и из..тТака е!С 6 милиона тона потребление на бензин и нафта(за 2016г) годишно за кой по-напред при 4 милиона превозни средства в старната?То се пада по едва 1,2 тона гориво на автомобил.

20

Анонимен

преди 6 години

До zeusЩе знаеш, че за 5 кила картофи и 40 яйца се харчат 50-60лв за гориво, да.Само това ще да е причината!

19

Средногорец

преди 6 години

До Анонимен 10Сега много сте свободни и какво?Гладни кат кучетаГлад си ......... майката.Скоро е 3-ти Март.Гледай вув Фейсбук софрите на гладните българи.После е Великден.Гледай тогава какво става.Миналата година в Кауфланд в Карлово чаках за количка, че от умиращия от глад народ едвам се вредих.В Тмаркет в Пирдоп на следващия ден на студената витрина беше останало половин кило кайма.Де що имаше колбаси и месо беше изкупено.Народа бедства, умира!най-гладните ходят в Гърция, че там е без пари

18

До 6

преди 6 години

Тук не е толкова зле ... да те убият на пътя като куче пияни и дрогирани , чупени пътища , пръхоляк , *** , мизерия , никакво здравеопазване съд полиция , заплати ... Не е зле , но и аз тази година съм на Т2 , че искам да ми е зле .

17

Анонимен

преди 6 години

Дългосрочният кредит не е престъпление.Пътувай си и да не ти пука. Кредитните ни милионери си живеят царски навсякъде по света. Е, без Русия и Северна Корея.

16

С.

преди 6 години

Като ядем харчим за храна, а като пътуаме - за транспорт... Толкова проницателно... Гениално.. Как аз не се сетих първи..

15

просто питам до 14

преди 6 години

Питам сериозно !Смятам да си ипотекирам жилището.

14

Анонимен

преди 6 години

хехе тия статистики все грешни бе, само мамят герберите и на следващите избори пак ГЕРБ печелят. Докога така бе червенуги, кога ще връщаме соца?

13

до 13

преди 6 години

Ако е над 20 000 000 кредита те пускат ! Виж онзи от КТБ как си го пуснаха

12

просто питам

преди 6 години

Ако имаш дългосрочен кредит към банка,пускат ли те зад граница ?

11

Анонимен

преди 6 години

Една статистика вярна как не издокарахте измамници такива. После защо осъдили и *** 44та година. Те и хитлеровите пропагандатори ги изпоизсъдиха, при това на смърт. Пътували били българите, към гробищните паркове мааам ви и из..т

10

Анонимен

преди 6 години

Сега много сте свободни и какво?Гладни кат кучета.

9

до 5

преди 6 години

хахаа аз се бъзиках за славните времена с крепостните селяни дето не им е разрешено да пътуват че да не избягат на запад дето е много лошо ама то сарказъма соц *** не го вдява

8

уан уей тикет

преди 6 години

Наистина при ГЕРБ пътуваха повече, - еднопосочно за Оня свят.

7

Анонимен

преди 6 години

До 6Има едно поколение което беше свикнало държавата да го дундурка и в момента главно те се оплакват.

6

Анонимен

преди 6 години

В България човек може да си живее супер и да си пътува по света стига да има акъл и да действа. Естествено има много мизерници дето само цъкат коментари и се оплакват и плюят всичко колко зле било...

5

Борисово време

преди 6 години

До ДраконаСега са Вълчи времена.Оцеляваш на късмет.