17

Анонимен

преди 6 години

Азащо нема шахта на улица рижки проход защото на 5 метра от там са виетнамските общежития а там има индиянци толерирани от държавата които мародерстват АМА НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ДАЖЕ МОЖЕ И КОМЕНТАРА ДА МИ ИЗТРИЕТЕ ЩОТ АЗ НЕМАМ ПРАВА ...

16

Вихо

преди 6 години

За неразбралите:1. Обадихме се на Столичен Инспекторат2. На аварийна безопасност и превенция да обезопасят дупката3. На Софийска вода да я затворят шахтата!!!4. На КАТ за протокол за ПТПИ да подчертая шахтата е на Софийска вода, а не на Топлофикация !!!

15

Анонимен

преди 6 години

Тръшнете върху дупката един паметник на Левски! Левски пълни дупките с поглед даже от отвъдното.

14

Анонимен

преди 6 години

На Google_Maps се вижда че има такава улица, има и няколко шахти...Бг ...Страната където никога няма виновни от властта или съответната управа, и никой не знае кой е виновен ! Ехее... златно време човек да е във властта на страна имитираща законност и държавност ?!

13

Бай Хо Ей

преди 6 години

Не знам кой и на коя "местна община" се е обаждал ама отговорните лица в районната администрация научиха от мен в 14:00ч. и сигнала беше препратен към Топлофикация, чията собственост е шахтата. То вярно че се получи с тода дето обяснявай че нямаш сестра ама нали сме в България - първо псуваме пък после питаме.

12

ТHE Патриот

преди 6 години

гарантирано знаете от кого :)

11

Анонимен

преди 6 години

Герберите не разбират ли, че вече са нетърпими! Толкова са противни с малоумиет си, че някой наистина може да откачи и да ги деструктурира.

10

Анонимен

преди 6 години

Моля всички герберски калинки в обищщината да напуснат, за да не се самосезирам и да им напукам *** канчета!

9

...

преди 6 години

Значи първо улица няма, после и шахти няма еми на същата логика и община няма! Ай да ви се невидяло и на територията наричана България! Това се оправя просто с един калашник влизаш в несъществуващата община и изтрепваш несъществуващите служители! После несъществуващия съд требе да те оправдае понеже ти си изтрепал несъществуващи хора! Ба си фантастиката сме тука ей!

8

Анонимен

преди 6 години

Не бих нарекъл точно "безстопанственост" резултат от поведението на околното население там...

7

Анонимен

преди 6 години

Много шахти са дошли от провинцията и не са се регистрирали. Там е проблемът!

6

бай Тъпчо

преди 6 години

Еееее такива шахти са навъдили по софията, направо кат стръвници бе-де що видат и го лапат, та чак го гълтат...ама на таз кола не са им харесали пласмасите, та я изплюли обратно-инак хич нямаше да я видят...

5

МaйМyнaтa

преди 6 години

Цялата София е едно гето с метро, което пък е без срок на годност

4

Цецо

преди 6 години

Първо нямало такава улица, после имало, ама нямало шахти там... е, няма такива т*ъпаци!!!

3

Дедо Мъди

преди 6 години

...от съседния квартал Факултето, пак са гепили капаци от канализацията или как?

2

Анонимен

преди 6 години

че такава улица няма. След това се оказало, че все пак ул. "Ришки проход" съществува, но пък на нея шахти няма.=================а дупки в софия пък съвсем няма !

1

Анонимен

преди 6 години

Шахтите ,обикновенно са запушени !Но,появи ли се кола ,стой ,та гледай :))))