191

bbb

преди 6 години

Измислени проценти на ***

190

DiesIrae

преди 6 години

Я погледнете някои път парламентарния контрол и пребройте колко са там! Ако има 1/3 пак е добре! Масово ги няма на работното им място и все още няма дори един журналист които да е задал въпроса - ЗАЩО НЯМА ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН ДЕПУТАТ СЛЕД КАТО В КОДЕКСА НА ТРУДА Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ЗА НЕЯВЯВАНЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО 2 ДЕНА ПОДРЕД СЕ УВОЛНЯВАШ! Кога някои журналист ще пита всяка партия защо не уволнява дисциплинарно депутатите си и до кога парламента ще отказва да спазва закона които самите те гласуват

189

DiesIrae

преди 6 години

Дори и да го разгледаме като реално съпоставимо с нагласите на народа то излиза, че всички партии в парламента взети заедно немогат да съберат 50% подкрепа което автоматично прави този парламент нелегитимен! И защо за церемониална позиция като президент има ограничение колко пъти да се кандидатираш, а за депутат няма?Има десетки депутати които са в парламента и един път не са се изказали или предложили нещо! Те за какво са там? За да трупат стаж за пенсия ли?

188

DiesIrae

преди 6 години

Това допитване е до 1010 българи.Ако се направи масово то тогава процентите ще са още по плачевни.Какъв е този смешен 4% за влизане в парламента?Промяна в закона ако една партия не е събрала поне 50% от гласовете то неможе да се формира правителство и изборите се касират + всички политици участвали в изборите нямат право повече да се кандидатират защото очевидно никои не ги иска! Как се управлява с има няма 20% събрани гласове? Просто всички са отвратени от всички партии и политици!

187

Анонимен

преди 6 години

За да гласуваш за ГРОБ след всичките им поразии значи "дебилизацията"върви с пълна сила.

186

HeinrichHimmler

преди 6 години

До ГорскиНЕ те ли е срам бе! ОВЦА! Гледай малко клипове, как бойко е бил приближен до СИК и е завзел големи фирми и СИБАНК натискайки шефове и собственици. Простоумна овца, по-добре не гласувай. Гласуваш за МАФИЯТА. ПРОМИТ МОЗЪК!

185

HeinrichHimmler

преди 6 години

Кои овце още биха гласували за мутрите на Бойко ? Не ви ли стигна корупция ? Не ви ли стига полицейщина ? Не ви ли стига да ви бъркват в джобовете ? Толкова ли сте наивни овце ? Българинът няма самосъзнание, достатъчен е един пожарникар, приближен до СИК без чужд език, който снася информация на САЩ, за да го изберете за свой овчар, вожд и крадец на държавата. ГЕРБ убиха държавата, но всички вие овце бяхте съпричастни с това. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ?!?

184

Горски

преди 6 години

До МорскиДокато съществува БСП ще гласуваме за ГЕРБ !А между другото мафията в България е изкуствено създадена от БСП структура целяща да пречи на българите да се ориентират навреме в пазарната икономика и да завземе бизнеса в страната.Не случайно БСП е партията на милионерите.Най-богатите хора в района където живея са от БСП.Всички до един са бивши партиини величия.

183

Анонимен

преди 6 години

Истината е 35% Герб, 22% БСП

182

Мен

преди 6 години

Според мен трябва да изберем всички специалисти от беседки, кръчми и таксиметрови шофьори и да си съставим правителство от тях. Както знаем те всяка вечер под влияние на чудодейно биле оправят България. Разбират от бизнес, медицина, сигурност, физика, химия и въобще от всичко, което имаме нужда да бъде разбирано! Така най-накрая ще просперираме като нация!

181

Аз

преди 6 години

До НОМЕР2Ликвидиран си като част от 80%

180

Морски

преди 6 години

Има ли още заблудени българи които да гласуват за Мафията ГЕРБ!!!

179

НОМЕР2

преди 6 години

Държавата ще се оправи, ако се ликвидира тази част от населението, всъщност тази част от 80% дебЕли, която е готова да гласува за бандитите от ГЕРБ и БСП!

178

Маги

преди 6 години

Аз съм от (А)политическата сила. Мазохизмът е за привържениците на всички партии управлявали до днес, партии, които грабят, разпродават, бетонират и унищожават България. Колко още ще подкрепяте всички тези престъпници? Явно докато останете вие и те. И ще носите вината и пред децата си.

177

Анонимен

преди 6 години

Свободата не се дарява а се отвоюва.

176

Анонимен

преди 6 години

Тия и двете партии ГРОБ и БСП на стадиона и....Пиночет. ДПС и всички неефективни институции също! raztrel

175

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще ви топим в катран и ще ви овалваме в перушина, всички крадливи мошеници, от всички престъпни организации, наречени партии! Яко ще висите по стълбовете!

174

Жиката

преди 6 години

Тия и двете партии ГРОБ и БСП на стадиона и....Пиночет. ДПС и всички неефективни институции също!

173

Анонимен

преди 6 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа и ще завърши срамната си история като Кадафи и неговата партия!

172

хаха

преди 6 години

Дайте власт на пияниците, че не могат да спят и сънуват гербери. ..