29

Отново до 24

преди 6 години

Едно нещо за сигурно доказателство за сигурно движение обаче е следното - под ъгъл от 90 градуса изстреляй няколко неща от различни точки на планетата по един от меридианите, да кажем на няколко от основните пресечни точки с паралели15N, 30N, 45 N - да поседи във въздуха 1 минута. На тези три паралера радиусите са различни, скоростта на въртене е константна следователно като измериш вятъра, плътността на въздуха и ще разбереш, че трите неща падат с отклонение, което може да се обясни с ротация.

28

Отново до 24

преди 6 години

Но отново стигаме до основния въпрос това, което измерваме дали разбираме същността му - например дали материята и тъмната материя знаят каква е нашата мерна еденица сантиметър и дали изобщо нашите възприятия и неща направени досега съответстват на енергията и дали изобщо думите и мерките, които използваме не са тотално сгрешени! Дали науката не е нещо, което древните са наричали магия ... дали принципите на науката - хипотеза, експеримент и доказателство нямат нужда от преосмисляне в основа!

27

До 24

преди 6 години

Да потърсих много внимателно Flat Earth и от форма на чиста геометрия има нещо вярно - например, че повърхността на една сфера се води двуизмерно пространство 2S, което обаче "затваря" в себе си триизмерно пространство и се движи в четиизмерно пространство. широчина, височина, дълбочина, време - като времето го измерваме с часовници и мерни еденици секунди, минути, часове, но всъщност може би е движение кинетика в статиката... може би честотата на трептене на енергията е мерна еденица...

26

Цанко

преди 6 години

1 светлинна година е близо 10 трилиона км,а не милиарда

25

Анонимен

преди 6 години

Ммааалииииии ! Скоро са билаобразувала андромедата има нема три милиарда години ! *** тива е нищо , какво са три милиарда ?

24

Анонимен

преди 6 години

Всяка събуждаща истина в началото е изглеждала като нелепа безсмислица. Потърси Flat Earth.

23

Анонимен

преди 6 години

Астрономията излезе от мода и най важното от употреба. Ако искате да станете астроном в бъдеще, ще трябва са минете курса "с лъжа към прогрес" и кръжока "мамо виж, работя с фотошоп".

22

Купидон

преди 6 години

Правят, смятат, снимат, имерват на милиярди километри от тук. Изпращат спътници, тесли, луноходи, марсоходи на гъа на географията, а на село още няма обхват и интернет? 5 години търсиха Осама Бин Ладен, а уж спътниците им правят снимки до ядрото на земята?

21

JJivanov geolog

преди 6 години

За първи път данни за нашественици от тн"Андромеда" намерихме при анализи на град София/Bulgaria/. Появи се информация че ЗЕВС е загинал в жестока битка с нагли нашественици в негова чест е изграден храм паметник "Александър Невски"..Move da opitate wkusa na "Andromeda" като се нажабурите от миришещи на запъртъци минерални води.НАй остър с е оказа вкуса на опасна вода открита при плитък сондаж в района на бивш овчарник Бъково Троянска община..

20

дедо Ташунко

преди 6 години

Лоща работа, кво праим тогава.? Да вземен ли да се застраховаме срещу "космически инвазии"?

19

Анонимен

преди 6 години

1024GB=1ТB :)

18

seira

преди 6 години

ПРЕДЛАГАМ, ПРЕДИ ДА ОБСЪЖДАМЕ, ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С НАУЧНО-ПОПУЛЯРНИЯ ФИЛМ "ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ" НА ДЕЙВИД ТАЛБОТ !

17

Анонимен

преди 6 години

След около 2 млрд. години почвам да копая и да превръщам мазето в убежище.

16

Анонимен

преди 6 години

Нивото на глупост придобива застрашителни размери - четейки постовете по-долу.Спокойно - галактиките не се блъскат като топки за билярд. Те се сливат. При сливането няма как да се блъскат планети и звезди, най-много от гравитацията някои да изхвърчат в между галактическото пространство.Да вземем да образоваме малко и родните журналисти, че само с преписване не става.

15

Анонимен

преди 6 години

Да идва Андромедата да ни шибне у кратуните и да се свършва че ми писна от тва гербаджийско иго

14

Анонимен

преди 6 години

Предлагам Наса да мине към Холивуд, и без тва само едно киностудио им остана.

13

Анонимен

преди 6 години

Пак ли фалшиви картинки на фотошоп ??

12

Анонимен

преди 6 години

няма галактики и замята е плоска! образовайте се! никой вече не се хваща на тая простотия със въртящите се топки!

11

фен на танас

преди 6 години

Много рано ще свърши мандата на Путин аз искам поне 15 милиарда години.

10

boby

преди 6 години

Баси, и сега к'во? Тъкмо си мислех, че ще изкарам поне още 9-10 милиарда години, а то ще се окаже, че ще си загина млад и зелен, на има няма 4 милиарда. Мъкаааа, носете си новите дрехи...