19

Анонимен

преди 6 години

*** никога не са спокойни в такива дни и тиражират предварително подготвените си клюки и лъжи. Историята не се учи от форумите, мижитурки!

18

Анонимен

преди 6 години

......И не забравяйте -Аз неведнъж съм ви казвал: Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби.Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.ВАСИЛ ЛЕВСКИ,1873г.

17

Анонимен

преди 6 години

......конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни.За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смъртТова е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край.Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви другиму, нито пък ще позволи да потънат в забвение.И не забравяйт

16

Анонимен

преди 6 години

За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смъртЗа тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечество

15

Анонимен

преди 6 години

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт, смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смъртЗа тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се и

14

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

ДО 8 12Вие турците си възхвалявайте ататюрк алкохолика и наум сюлейманов/наим сюлейманоглу също алкохолик, умрял поради чернодробна недостатъчност, поради това, че е бил пиянка ! Ние ще си възхваляваме националния герой ВАСИЛ ЛЕВСКИ !!!

13

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

БЕЗСМЪРТЕН !!!

12

Грачещ Гарван

преди 6 години

Понеже българите не искат този детеубиец, крадец, ракетьор и разбойник да бъде погребан в християнско гробище, попът скришно му заравя леша на тайно място, че и го е страх после да но го изровят българите и му изгорят леша. Затова до ден днешен се не знае къде е погребан този престъпник, та продължават да копаят по паркове и параклиси така наречените български "учени" да му търсят кокалите.

11

Ханс

преди 6 години

Абе ако лицето Васил Кунчев беше съдено за революционна дейност - присъдата би била каторга в Диарбекир, а то се оказва един обикновен пладнешки разбойник и убиец.

10

наблюдател

преди 6 години

Мир на праха на Апостола, не сме дорасли за делото му! Молете се за душата му, Бог да го прости Васил Левски !

9

муспи

преди 6 години

А бесилото е с кръста равно защото и то се прави от евреи!

8

Анонимен

преди 6 години

айде стига сте възхвалялали този крадец и убиец бе хора! Ако искате да боготворявате мутри, днес имаме хиляди апостоли между нас, дето ни крадат и грабят, мамят и убиват. Само по селата ни бродят хиляди мюргави апостоли, и даряват бабите ни с техните ласки!

7

до 6

преди 6 години

Не крадат само управляващите....Балканските джуджета също го правят и доказателство за това са репортажите за измами и далавери по света и у нас,извършени именно от булгаре.Пфу!

6

Анонимен

преди 6 години

За такива злоупотребяващи с народни пари ,наказанието е само едно ,смърт ,смърт и пак смърт.....В асил Левский..

5

майнатаим

преди 6 години

Поклон и респект ДЯКОНЕ .

4

пфу отвратена

преди 6 години

Това е държавата на лицемерите.Ако можеше да ви види,той сигурно би се обърнал в гроба.Жертвал се е за една мързелива,продажна и злобна нация.Управляващите са просто огледало на всички вас!

3

Анонимен

преди 6 години

До 1 Апостолът Левски заслужава поне на този ден хората да се помъчат в негова памет. Както той е дал живота си за този народ.

2

За този

преди 6 години

първия е казал човекът, че българинът иска свободата, ама ако му я поднесат наготово, докато той си седи у дома и чака. Същото ***, век и половина по-късно.

1

шматка

преди 6 години

Десетки хора се включиха....Ааа народе само чалга и гейпаради за вас