17

Биг Брадър

преди 6 години

Да спрем с майтапа по тези теми: в ход е безшумно СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ЧИПИРАНЕ на човешките същества !!! Нужен е спешно превантивен закон (общоевропейски) срещу тая био- диверсия!

16

Анонимен

преди 6 години

До сега не съм намерил в книга за будизъм как се достига просветление. В смисъл има го, но можеш го разбра само ако си постигнал вече просветление ;)))А когато си постигнал просветление и четеш тези текстове ти е смешно, защото знаеш, че непросветените няма да разберат, въпреки, че текста е за тях. Будистите се майтапят с простолюдието и се перчат един пред друг ;)

15

b

преди 6 години

a.man ot g. adosti na tehnologiqta

14

Анонимен

преди 6 години

До БиваА на мъжките ще им пише IQ-то, че да ви отбягваме от рано.

13

Анонимен

преди 6 години

Как намесихте глупавите си религии под тази статия нямам никаква идея...

12

Иде!!!

преди 6 години

Скоро китайците ще го пуснат на символична цена.

11

Бива

преди 6 години

На женските ще им светва мишената като се разгонят.

10

Анонимен

преди 6 години

Не се карайте. Християни и будисти, да застанем заедно срещу шорошоидитте !

9

Анонимен

преди 6 години

Ето това е бъдещето! Не случайно казват че телефоните ще изчезнат във вида в който са сега. И за какво някои дават над 1000? за да купят някаква машинка,която след някоя и друга година ще бъде заменено от нещо различно

8

Анонимен

преди 6 години

"Будизма е философска система, обяснение на света, начин за достигане на просветление и отделяне от матрицата."Будизмът си е баш РЕЛИГИЯ. Не е философска система, а е религиозно-философска система, каквито са всички останали религии. Будизмът НЕ Е точно обяснение на света, а е лаишко обяснение за света, начин за постигане на цинично високо его, което често излиза от моралните норми на развитите цивилизации. А "отделянето ти от матрицата" е пълен смях!

7

Анонимен

преди 6 години

До до Йоан ОткровенияБудизма е философска система, обяснение на света, начин за достигане на просветление и отделяне от матрицата.Библията е морален кодекс и сборник от предсказания, доста от които са се случили с изключителна точност.Едното няма нищо общо с другото..

6

до Йоан Откровения

преди 6 години

Братле, за нас будистите това важи ли, или само за вас е проблем това откритие? Да не ви пратят в ада заради някоя лепенка-дисплей, а? Това ли пише в дебелата ви книга, хахахха?

5

Откровение - Йоан

преди 6 години

13:16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

4

до 3

преди 6 години

Някой ден като изобретят летяща чиния с която да можем да си обикаляме планети от други светове и аз това ще кажа - в един филм това вече го имаше. хахаха

3

Анонимен

преди 6 години

Това го има от поне 10 години. Даже в един филм актьорите имаха такова на ръцете. Пак магистралките си чешат езиците колкото да имитират дейност. Даже ги е срам да си напишат имената за да не си сложат поредната черна точка. От километри се вижда фалшивата "новина".

2

Щерю

преди 6 години

Сега разбрах какво пее Тита...

1

Жорко

преди 6 години

Яко! Светкащ левкопласт! И аз искам!