392

Malee

преди 6 години

Стига платени статистики и новини! Никой не го харесва този! Да се маха! Тотално всичко прецака! Държавата е разграбена, хората избягаха!

391

Анонимен

преди 6 години

*** *** g.rberast samo razsmiva xopata

390

Анонимен

преди 6 години

*** ***

389

anonimen

преди 6 години

36% na 36% kolko sa a ei tolkoba xaresvat premiera,nedeite zablijdava xorata

388

Анонимен

преди 6 години

И най-отдолу,изследване с "финансиране - собствени средства"!Благодаря за вниманието!

387

САМО ГЕРБ

преди 6 години

Като отворя сайта на БНБ и гледам2007г - 16 милиарда дълг - БСП + ДПС2009г - 36 милиарда дълг - преди да дойде ГЕРБ2018г - 32 милиарда дълг - след фалит на КТБ и разплащане на борчове...Сайта на БНБ - външен дълг... всеки може да види истината... другари времето на лъжите отмина!

386

А бе

преди 6 години

До Г Е Р БА да се върне член Първи(за ръководната роля на Партията) не искате ли?

385

Паметлив

преди 6 години

А бе тя и Гърция се развиваше чудесно,докато в един момент не се оказа че кредитите са стигнали потресаващи размери!Ние вървим точно по същия път!Боко разпределя едни пари както му падне и хич не се замисля като взема заеми.Пак добре,че не сме в Еврозоната,че тогава какво чудо ще стане...То в Гърция поне хората видяха нещо от парите,а тука само Суджуците.....

384

Анонимен

преди 6 години

До Г Е Р Б Затова с генерал Радев ви нас.раха . И това е началото .Особенно с ,,Третият пол и джендърите ,, Кой ми с.ра в гащите ?

383

Анонимен

преди 6 години

Ромите 36% ли станали..

382

Анонимен

преди 6 години

А ако пробута и Истамбулската конвенция ,рейтинга му ще го вдигнат на 72% . Ще бъде всенародна радост . И ще играем голо хоро, пред къщата му в Банкя . От радост ,разбире се .

381

До САМО ГЕйРБ

преди 6 години

На тази манипулативна fake статия от 483 коментара 63 са изтрити или около 20% от неудобните коментари-това ли наричаш свобода на словото ?

380

Г Е Р Б

преди 6 години

Управлението на страната е тежка и трудна работа.Нагърбили сме се с нея и я работим вече близо дванадесет години. УСПЕШНО. Разберете, няма сила, която да ни съперничи - нито по организация и дисциплина, нито по кадрови потенциал, нито по финансови показатели.Така че който иска да направи нещо за стрната ни - мястото му е при нас.Не се заблуждавайте, че някой друг освен нас ще управлява - поне в обозримото настояще.

379

Анонимен

преди 6 години

До СилаБГ Червените *** БКП -=ГЕРБ !

378

Анонимен

преди 6 години

Щом бях върл фен на ГЕРБ в началото,а сега не съм,значи има причина.Не трябваше да се фалшифицират изборите,насила хубост не става!Щом народа не ви иска,означава,че има причини за това.Не понасят и критика и то никаква,дори добронамерена.

377

Надорде

преди 6 години

Ето какво направи Герб. Изъегли 26 миляра дълг като използва държаеата като гарант. почнаха се едни проекти и магистрали които се разпадат на 1вата година. обществени поръчки приближени фирми и източване на бюджетни пари за милиони по всички етажи и институции. а ние компенсираме дупките. Каква файда като имате хубаеа кола и имот като около вас е мизерия. Това по-добре ли ви кара да се чувстеате?! Комплексари и идйоти! Вскчи политици и потдържнуците им са неосъзнати и осъзнати продажници!

376

САМО ГЕРБ

преди 6 години

До АнонименГледай как плюе, пък се оплаква, че няма свобода на словото... мамин убавец :*

375

Анонимен

преди 6 години

Много хора започнаха да се връщат. За седмица, за месец... Защо никой не стои за по-дълго? Питам го един комшия - защо се не върнеш за постоянно - работа ли не може да си намери? Той вика - работа лесно си намирам и над 1000лв ми обещават, ама от сега знам, че ме лъжат... ще работя 1-2 месеца и нищо няма да ми платят... ей това докато не се оправи и 2000лв да средната заплата - кел файда!

374

Mustafa

преди 6 години

V Turkey srednata zaplata e 1500 liri ili 750 leva.

373

Анонимен

преди 6 години

Яжте си постната пица и си трайте.