13

Милко Мустака

преди 6 години

Явно проучването е направено сред бaкшишитe на острова!

12

"-"

преди 6 години

В Европа не вярват на безпилотните автомобили-----А, ни трябвало да се съмняват!!!!!За добро или за зло, но след 20 г. изкуствения интелект ще надмине очакванията и на най-големите скептици.

11

Анонимен

преди 6 години

"Едва 16% от анкетираните биха се съгласили да изпратят децата си в пътуване с автономен автомобил."Ами нормално, достатъчно е да погледнеш статистиката- всяка година всеки автопроизводител обявява сервизна акция и изтегля няколкостотин хиляди автомобила заради смъртоносен дефект в някоя система. С какъв акъл ще седнеш в автономен автомобил, след като може да те пречука някоя инженерна недомислица.

10

Анонимен

преди 6 години

Така, така, като си отиде меркелтизма и това ще оттече в канала!

9

Анонимен

преди 6 години

Ще стане интересно, когато я хакнат и поемат контрола, докато си вътре. Хакваш камиона и газ през тротоара, някой ти е неудобен, време е за "инцидент" и всичко това от компютъра ти на другия край на света.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези наистина копират идеи от по-рано. Филма "Кацнал на едно дърво" вече ще стане част от ежедневието. Не че сега не става, но друго си е официално да се реши.

7

Анонимен

преди 6 години

В България да се въведе задължително! Само така ще се спрат джигитите!

6

Анонимен

преди 6 години

ми много ясно че не вярвам , неща някой пишман хакер да го хакне

5

шматка

преди 6 години

Тея колко са изостанали.В Бг от 30г има само безпилотни коли.

4

Бау

преди 6 години

Проблема не са автоматизираните коли, а хората. Пешеходци не спазващи правилата или шофьори откачалки. Автоматизацията работи .. всяка компютърна игра с трафик го показва. Лесно е. Сензорите за камикадзета трябва да са перфектни. Това е проблема.

3

Анонимен

преди 6 години

Нормално е. Дори и да взима, технологията не е доказана. Сега е лесно, да се качиш на самолет. Летят и кацат всеки ден. Да, има инциденти ни са едно на милион. Докато не минат няколко години, дори и перфектна да е, технологията ще бъде третирана с недоверие, просто, защото няма аналог на нея. На

2

Анонимен

преди 6 години

Москва пък не вярва на сълзи.

1

Анонимен

преди 6 години

Ооо, аз от кога ги чакам?! Съгласна съм да бъда опитно мишле, искам ги в България най-накрая, па макар и да има риск да пукна на пътя! Алкохолизираните ни или наркоманизирани, богоизбрани да не са по-малко опасни от тях? Съмнявам се...