25

Анонимен

преди 6 години

*** направо ни стана банален, няма ли с какво друго по важно да ни занимават.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Този пост го чета във всички статии за *** от последният турнир.Въпроса Е, плащат ли ти или си *** по рождение???П.П. Много падат от първият но НИКОЙ не го бият като "маче у дирек"!!Схващаш ли или ти требе жокер????

23

Анонимен

преди 6 години

Кой го интересува незнаещия български език.

22

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с този ***.

21

Анонимен

преди 6 години

Гришо игра на финала на турнира и падна от първият в ранглистата за тази седмица. За нормалните българи това е голям успех, но за мразещите България това било позорно представяне!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Ще го преместя в другия крачол....

19

Анонимен

преди 6 години

Дежурният хейтър дойде и се развихри.

18

Мен за вас

преди 6 години

Какво е шваицалец?

17

Анонимен

преди 6 години

Няколко седмици в топ 10 не го правят голям!!!На този случая е "Господин за един ден" или с една дума .........Пурко!

16

До 8

преди 6 години

До 3-то място в света не се стига без "искрата" и без хъс за победа. Нещо много си се объркал. Това, че ти обръщаш внимание преди всичко на това, коя жена е с Гришо, не означава, че и той е като теб. Гришо действа много точно и затова стигна до 3-то място в света, докато ти ще стигнеш до 3-то място в твоята област, но отзад напред.

15

Анонимен

преди 6 години

Гришо падна много зле, но аз не съм го виждал друг път да играе така безхарактерно. Повечето топки само ги поглеждаше и оставяше без да ги гони. Нямаше никакъв хъс. Или има контузия в ръката или в главата ( дано не втората, че те не се лекуват)

14

Гурбетчия

преди 6 години

Браво гришо.Само напред и нагоре.Ти си нашата гордост, независимо какво казват неуспелите.

13

Анонимен

преди 6 години

Пет пари не давам за Григор и въобще не ме интересува този монакския бек.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5"Поне успя да се срещне с най-добрите в този спорт, като малка утеха."Колко добре казано.Успя...........да изгледа няколко мача с ГОЛЕМИТЕ отблизо( в самият корт).

11

Анонимен

преди 6 години

ОчевАдно е, че никой от тенисистите в топ 100 не играе "от любов към спорта". Тенисът е професия, а Гришо е страхотен професионалист, както и всички от топ 100 на тениса.

10

до 5 и 6 четете бе

преди 6 години

А шефа на турнира каза, че Григор е имал здравословен проблем/ бил е болен/ на финала. И той го е помолил да играе колкото може за публиката.....Сигурно и той лъже.Затова официално го покани за догодина

9

Анонимен

преди 6 години

Гришо започан добре, но май има някаква контузия, която го мъчи и му пречи да покаже на 100% на какво е способен. За съжаление контузиите са много често срещани в тениса.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5 - за всичко съм съгласен с Вас, само ако може едно допълнение, как аз виждам нещата. Че му липсва искра е очевАдно..., но това момче не играе от любов към спорта и хъс за победа, а гледа повече парички къде може да "чопне"... "лелите" са другият бич на играта му...

7

Анонимен

преди 6 години

Към момента Гришо, Чилич, Тийм и А.Зверев, оформят една група тенисисти, които често ще си менкат местата в ранглистата - от 3-то до 6-то. Гофен драпа да се присъедини към тях, но засега това не става. Много е верчотно да се случи друго - Тийм да изпадне до Гофен, защото тази седмица има да защитава едни 500 точки от минлата година, а не се знае дали ще успее и докъде ще стигне. Към момента Надал и Федерер са далеч пред селдващите четири, но нищо не се знае. Джокович и Мъри бяха много напред, но

6

дедо гопе

преди 6 години

Сега нещо сериозно - гришо е слаб този сезон, играя тенис и усещам кой кога как играе и казвам-гофен щеше да бие гришо онзи ден...иначе за шансовете на гришо изобщо до края на кариерата му...истината е че това ще зависи от конкуренцията му и не толкова от него самият но както са казали едноокият е цар при слепците.. И те така...