132

Българин

преди 6 години

Да няма. Няма на върха място за борисов Да върви на бунището на историята на което сам се обрече чрез лобиране на содомски закони

131

e.r

преди 6 години

ЗА КАКВО ОТГОВАРЯ ПРЕЗИДЕНТА????????????

130

Анонимен

преди 6 години

За да спаси себе си лично,той фалшифицира изборите!Ако БСП,ДПС и някои по-малки партии се бяха върнали на власт,сега нямаше да е толкова зле.Не трябваше да ги фалшифицира!Не ми дреме за друго,дори и за кражбите им,освен за това,че се провежда геноцид върху българското население и намаляваме,преследват се хора,всява се омраза и отмъщание.Това е силно обезпокоително.

129

Анонимен

преди 6 години

До ФактХората гласуващи за Радев,гласуваха не само за БСП,а против ГЕРБ и против Москов и неговите отровни ваксини внесени от Турция,Цецка нямаше как да спечели,та ако и челна стойка да бе направила!На пазара има и отровни лимони,внос пак от Турция,но много малко медии предупредиха за това.

128

човек мислещ честно

преди 6 години

тоя проф. константинов е голяма *** на герб.Откъде вижда тази стабилност и че българите се завръщат като е обратното.Този проф. е на всяко гърне меродия.Не виждашли професоре трагичността на нещата, че загиваме.Защо не четеш какво пишат автори-тетни институции навън-че ще станем скоро пет милиона.Защо не отидеш в провинцията за да видиш че хората нямат работа и ще ходят у странство.Лакейството е антинародно.

127

Анонимен

преди 6 години

До Г Е Р БВ далечната 2006-та създадохте поредната Организирана Престъпна Група и след това кометарите стават излишни .....

126

Анонимен

преди 6 години

никакъв хаос, само герб и дпс завинаги !!! ДС трябва да продължи да работи за олигарсите в БГ

125

Г Е Р Б

преди 6 години

В далечната 2006-та се създадохме от нищото.Силна и дисциплинирана здрава партия без конкурент в най- новата ни история, вече дванадесет години на върха, със здрави традиции вече и със безусловно силен лидер -Бойко Борисов.На всички трябва да е ясно, че само ГЕРБ е партията, която може да ръководи страната и го правим успешно вече повече от деситилетие.Ако Радев ни подценява - толкова по-зле за него.Но ние няма да допуснем хаос в страната.

124

24/7

преди 6 години

То пък едни политици..хвани единия та удари другия...пълна пародия на президент и министър председател..само си ги мерат авторитетите и толкоз.

123

Жалко

преди 6 години

Поредната драма от света на хората живеещи в пещери и гласуващи за вожда на пещерата.... а да и за оня другия вожда на палмата! Но и двамата са ярко отражение на нацията в която живеем!

122

Анонимен

преди 6 години

Боко е голям ДЖЕНДЪРМЕН

121

Анонимен

преди 6 години

БОКО ДНЕС БЕШЕ НА ФОТОСЕСИЯ С ОРБАН.ЩЕ СИ СЛОЖИ ОЩЕ ЕДНА КАРТИНКА НА ЕТАЖЕРКАТА.ДРУГА ПОЛЗА ОТ НЕГО НЯМА.

120

Анонимен

преди 6 години

Радев е президент не премиер и да си следва задълженията. Президенството не е бизнес институция. Много е просто, всеки може да го разбере, дори и той... надявам се..

119

Анонимен

преди 6 години

НА ОЛИМП НЯМА МЯСТО ЗА ***.

118

Анонимен

преди 6 години

Все пак е хубаво че поне единия от тия двамата не е *** ***.

117

Анонимен

преди 6 години

Шапкаря Радев колко още време трябва да го търпим? Да му съберем парите за заплата да му ги дадем отсега и да се маха по живо по здраво!

116

Анонимен

преди 6 години

До ХАНСлез малко на земята - Радев командва армията във военно време, а в цивилно - министърът на отбраната, който не е от герб, ами от коалиционните партньори.Радев свиква и консултативния съвет по национална сигурност, който мутрафоня се опита да пропусне веднъж и като видя, какво се изписа в медиите, не повтори.Така че баш мутрафоня е шеф на готвачите, лапачите, *** и суджуците, колкото и да ти се иска да не е така.

115

Факт

преди 6 години

Ако Винету го е яд,че някой му оспорва мястото под слънцето(или по-скоро оспорва че той е Слънце),да се сърди на себе си!Смехотворната кандидатура на Цецка нямаше как да не доведе до тоя резултат.Освен това,ако 36% от хората харесват Банкянеца,то поне 50% са на обратното мнение и Радев им върши работа(като президент)!

114

Анонимен

преди 6 години

Проста каска тоя у лево *** мнооо грозен бе чак ми се повраща кат го гледам

113

Анонимен

преди 6 години

Боко трябва да приеме възможността, че може по пътя си да стане освен Буда, Господ, ще срещне някой достоен човек.Трябва да се слушат враговете, а не ласкателите. Пише го в Библията.Но даже и да не я четеш, тя не е вестник, една зряла, изкуфяла тиква, трябва да го е прозряла, ако е това, за което си внушава, че е!Той се ласкае, че го използват западните лидери за свои цели. Жалкото е, че ние виждаме това и не правим нищо!