13

Анонимен

преди 6 години

Цецо, засрами се! Иначе ще задействаме апарата и никога повече няма да бъдеш милиционер!

12

Анонимен

преди 6 години

То профедори много...но тия двамката да обеснят как частни болници растат като гъби а пари за общински и държавни няма пари..защо здравната каса налива милиони в частни болници ..в белите държави не е така.а и имат и частни здравни каси ..до кога бря професори???

11

Анонимен

преди 6 години

Браво, принципен човек е Проф Плочев!

10

Гошо

преди 6 години

Стига сте избирали "троянски коне" винаги избухват,като мина!

9

иванов

преди 6 години

никой не трябва да казва ,че царят е гол.Преди десетина дни каза в едно коментарно предаване,че здравеопазната система ще рухне до 1-2години.От тогава е пътник.Сега за втори път разкрива истината,че великият финансист които от зам.пред. на касата стана министър и я оставя във отлично фин.състояние е забравил за едни 240млн.

8

Анонимен

преди 6 години

Другарю споко да не получиш някакъв удар,др.*** обеща да те вземе депутат.......

7

Х

преди 6 години

Само като чух,че заплахите идвали от човек ,който се изживява , че управлява държавата и това не е Борисов,се подразбира Цецко.

6

изнервен

преди 6 години

Този само като го видиш и ти става ясно, че е кадър на БКП.

5

Анонимен

преди 6 години

имах на времето едно куче *** седеше отвънка на двора по някои път влизаше в стаята и се скриваше под леглото с колко мъка съм го прогонвал удрям го с тоягата по простата глава то само *** и не излиза разбирам го кога ли пак ще му се случи да влезне на топло под леглото та тази асоциация я правя и с днешните чиновници ,началници и политици един път заръфали кокъла трудно го пускат само вербално *** по вестниците с половин уста защотое заета с кокъла и се оправдават

4

Анонимен

преди 6 години

Комунист оставка не подава.Никога не се е случвало.И шефа на ВМА не беше нарушил нищо, но подаде оставка за да няма спекулации.Това се нарича Чест.

3

и защо

преди 6 години

И защо трябва да подаде оставка,след като е избран от НС, а оставката се иска от министър. Всъщност това поведение на министър а е недопустимо в нормални държави и говори само за едно - НС е нотариат на Борисов.

2

Анонимен

преди 6 години

Дръжжж, Не пускай кокалаааа

1

Щерю

преди 6 години

Власт току-така не се дава - парите й са големи...