17

Анонимен

преди 6 години

Този комарджия нали преди изборите за нов перезидент на БФС подмаза на ДПС и перуката,даже помня ,че заяви ,че не искал никакъв пост,хе хе хе ,пък накрая влезе в изпълкома МУХАХАХАХА,ДА *** мафиотизираната ви руска депесарска държава

16

СН

преди 6 години

Промяна трябва да има! По един мандат и смяна! Иначе пускат "корени". А сладкодумци, като Вальо дуспата в нашата дъжава има много... И Бог да прости Павел Панов!

15

Тондоро Мондоро

преди 6 години

Докато перуката е на власт футбол в България няма да има

14

Анонимен

преди 6 години

на времето Михов имаше някъкъв пост във фуд. съюз не го помня точно каква роля играеше там мисля че беше на много висок пост и тогава се изумих от него такова пилеене на държавни пари правеше че че чак кралят на КУВЕИТ му беше направило впечатление

13

Анонимен

преди 6 години

Жалко за нашия футбол!!! Перукан си създаде един ФС който да си го обслужва, да се уреждат мачове, играчи, треньори и разпределят пари. Трябва умни, образовани, ЧЕСТНИ, малко странно, нали, деятели!! Футбола рухна след 2000 година и затъна в лоното на корупцията, посредствеността и интересите. Докато в българските отбори играят повече чужденци, а не българи, ще си гледаме "нашенски" футбол.

12

vlady

преди 6 години

Любо Пенев не е читава алтернатива - няма качества за ръководител, какъвто и бизнес да е започнал е фалирал и е затънал в дългове от години. Дражев фалира мелници и докара Черноморец Бургас от стабилен средняк в А група до борещ се за оцеляване във В и също не е подходящ още повече, че е осъждан за престъпление по непредпазливост.

11

Bg

преди 6 години

Тези които искаха смяна защо се покриха а не застанаха с имената си в подкрепа на Пенев или не издигнаха свой кандидат.Стоичков години наред плюеше и обиждаше Боби а сега дума не обели! Той Любо за българския футбол си е свършил работата само с оня пас към Костадинов на Парк дьо пренс.Защото ако не беше той нямаше да има нито "златни момчета" нито Златни топки.Футболните "разбирачи" като Дебелия и Михов само могат да духат на Любо супата а той да се радва на живота защото е пич.

10

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли кой са шефове на испанския,френския,английския,германския ,италиянския,холандския или на др.,западни футболни съюзи!Повечето не са и чули за тях,но знаят кои са президенти и треньори на водещите отбори!Това е така ,защото там шефовете на Ф.А.,са просто едни чиновници,като други служители във фирми и държавни учреждения!Само България Шефа на БФС ,се вживява ,като ЦАР на футбола н!

9

Анонимен

преди 6 години

Валката забогатя навремето като присвои парите от трансфера на Стоичков в Барселона. Оттогава си пее и ***, та чак до наши дни. Сега пак е на софрата.

8

До 5

преди 6 години

Как бе, не ме ли разбра, опитвам се да говоря баш кат великия треньр Пената! Ама съм още далеч от неговия изказ де! Така, че sorry! :) Инак спазвам тенденциозно сичкото на БФС демек: никой нищо не ти казва и не знаеш защо и как и накрая и нищо не се е и получило ама парите са разбирай усфоени и алтернатива дет са вика нямаш!

7

Анонимен

преди 6 години

Не зная дали Любо Пенев е точната алтернатива, ама алтернатива винаги има. А статистиката е безпощадна за Михайлов: откакто е президент не сме се класирали на нито едно европейско или световно първенство! В класацията на ФИФА и УЕФА се сринахме и компания ни правят държави в които не се играе професионален футбол. За липса на алтернатива обикновено говорят хора, които са част от статуквото.

6

Анонимен

преди 6 години

Аре сега, да си припомним времето, когато уж футболните ни хора се тръшкаха заради Батето, как бил взел поста на консигнация и по наследство...

5

ДЕДО ГОШЕ

преди 6 години

До ...Я ДАЙ ПАК ... :д

4

777

преди 6 години

Да, точно така е... и Вальо Михов ги знае най-добре

3

Пената от Мировяне

преди 6 години

Още един алкохолик в Изпълкома...

2

...

преди 6 години

Добре де ама то в БГ от бая време и футбол НЯМА ама има футболен съюз! Значи щом едното може би требело и алтернатива на другото да има!

1

Анонимен

преди 6 години

Ми Мария Петрова да роди 5-6 алтернативи, ва! Двайсе години са натискат! Да взема един неокастрен трън! Нямало алтернатива! Каста!