9

Warning терор

преди 6 години

Нужни са БЕЗОПАСНИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ..ТИЯ ПРАВИЛА ОБЕЗПЕчават Ликвидаране на популациите от хора и домашни животни на земята подава извратения видимо текст /ползват пси препрограматори за блокиране всякаква съпротива срещу новите нагло престъпни тежко терористични лични документи.Милиарди с а поразени след внедряване на лични документи с биометрични данни вкл навсякъде. ПОдпалиха много свободни стабилни богати страни вкл Сирия,Либия,Украйна..

8

Стефи

преди 6 години

Дайте още подробности!

7

Страшно

преди 6 години

Черни пси генератори вградени в талони на автомобили и лични документи позволяват зомбиране и озверяване индивидуално и групово.МАсови убиици ги ползват успешно за ограбване на милиарди месечно от БЪлгария или за масови убииства в Сирия<Либия,Иемен <Украйна по задание..

6

АМАН от терористи

преди 6 години

АМАН от нагли полицейски мафиоти и орг престъпници .В личните карти досега слагаха обемно обсебващи оръжия за масово и индивидуaлно обсебване,центrиране и следене вкл холограмни..нано скенери,нано микрофони,пси генератори,AIDS activators.Системи за автоматизирано следене и разболяване. Новост засякохме как орг престъпници в паспортни служби истачат огромна информация събрана от лични карти със спец раз съоръжения за броени секунди..

5

anonimen

преди 6 години

GDPR e oste 1 tovar varhu ramenete na predpriemachite

4

(-_-)

преди 6 години

Това ще направи ли така, че докато стигна да сайта, който искам да ползвам, ще трябва първо да съм нацъкал пет-шест бутона "съгласен съм" или просто търговците ще допълнят своите общи условия с още малко безполезна информация?Тия гьoтферени едни мигранти не могат да регулират, тръгнали Интернет да налазват с безумните си директиви..

3

Simo

преди 6 години

До 0т Cидней АвcтpaлияАко си над 55 и имаш стар апарат с бутони ползваш телефона само за говорене, ако си по-млад и имаш читав апарат го ползваш за куп други неща. В Европа е така, в Австралия може и да не е съвсем така, хаха!

2

Соня

преди 6 години

ако поискам от търговеца какви мои лични данни пази, но той скрие цялата информация, кой ще защити правата ми. така се оказва, че сме в ръцете на търговеца и зависим от неговата преценка и морал.

1

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

"най-важното устройство за модерния човек е мобилният му телефон,"Lool за някоя кифла която целия и живот е телефона може и така да е. За нормалните е просто да се чуем с някой