126

annybody

преди 5 години

До АдминистратораМоля Ви да възпрепятствате перманентно наглия самозванец - пост 12, който системно злоупотребява с моя псевдоним.Толкова ли сте безсилни да се справите с елементарен казус на безнравствен потребител, който откровено се подиграва и с вас, и с малцината не-*** в аудиторията ви?

125

Тошко

преди 5 години

До Бай ТончоПрав си байо , но нищо не може да направи обикновения и честен българин !

124

Анонимен

преди 6 години

Всяка 3-а пенсия отпусната през 2017 е за инвалидност?!Къде е НОИ, икономическа полиция,прокуратура...Как така всеки 3-и пенсионер е инвалид и това е нормално?Кога най-после институциите ще си свършат работата,ако трябва дори да се промени законодателството.Защото явно закона позволява да има луди за пенсия.

123

Обикновен пенсионер

преди 6 години

Всички ГОЛЕМИ пенсии се вземат от най-върлите комунисти,които не са произвели и една стотинка с труд !

122

Срамота

преди 6 години

Баща ми има 34 години стаж в Мини Марица Изток. Изчислена пенсия 1850, но взима 910. Пладнешки обир. Всичко, отива за малцинствата. СРАМ.

121

Наблюдател

преди 6 години

В нормалния свят има максимален осигурителен доход, премахването му в България е опит на политическата клика за неморално обогатяване на гърба да данъкоплатеца.Би трябвало да има протести за отмяната на тази грабителска магария и бойкот на всякакви избори.

120

Анонимен

преди 6 години

Този път май ще се съдим! И ще ви осъдим, господа управляващи!

119

Анонимен

преди 6 години

До Киро 117"За да има пенсии трябва да има първо работа за младите."Да , ама старите съсипаха и разрушиха предприятията, външната търговия и образованието, след това пратиха децата си да работят и правят осигурителни вноски за пенсия и здраве в чужбина. Само продажбата на енергото на ЧЕЗ осигури всеки месец по 42 милиона лева за чешките пенсионер и т.н.

118

Анонимен

преди 6 години

никога няма да се оправи БГ- от политиците разделяй и владей, как се карате един друг....няма да се оправим с 80% ...

117

Маркс

преди 6 години

Всички пенсии трябва да се изравнят. 300 лв за всеки. Не е справедливо тези които най-малко са работили да вземат най-много пари.

116

Чичо

преди 6 години

Аз да питам само.Когато си наврян в ъгъла и тези така наречени бизнесмени те осигуряват на минимална заплата каква пенсия ще получиш.Всички в държавата го знаят този проблем но на никой не му пука.Някои от вас ще кажат че сме били нискообразовани и неамбициозни и защо не сме си организирали собствен бизнес.Ами защото не на всички им дадоха куфарчета с някое милионче пък и ако всички бяхме амбициозни и станехме бизнесмени незнам кой щеше да работи.

115

Киро

преди 6 години

За да има пенсии трябва да има първо работа за младите. Без младите няма да има нито пенсии, нито България.

114

Анонимен

преди 6 години

до до до 98А защо не! Тези, които ще заведат делата, могат да претендират и за получаване на разликата от изплатеното до дължимото. Съдът(при наличие на ограничени и неограничени пенсии) ще отсъди в полза на ищците.

113

Анонимен

преди 6 години

Ако си по-добър от пенсионера,не виждам причина,работодателя да пледпочете теб,вместо него!

112

Анонимен

преди 6 години

Ако работиш,не трябва да взимаш пенсия.Но таван на пенсия или за всички,или за никой.

111

гйу,

преди 6 години

а колко от пенсионираните изморени и стари полицаи 53 годишни продължават да се изморяват и да работят в системата на мвр след пенсионирането си от там?? и дохода им става над 2000 лв?

110

да ама не

преди 6 години

Затова трябва да има таван,за да не взимат хрантутниците.Но идва време наши хора да се пенсионират-набор около 1960.Да ги поуредим,докато сме на власт.Набори,все пак!

109

Анонимен

преди 6 години

До до 98Не съм чел решението,но според тебе излиза,че след 2019г. голямо съдене ще падне!

108

Анонимен

преди 6 години

До mENСвободни места в МВР и МО колкото искаш! Защо не пробват тези които толкова завиждат?

107

mEN

преди 6 години

Каква ирония - точно хрантутниците дето за 5 стотинки работа не са свършили през живота си и се пенсионира на 45 години с 20 заплати, имат по 60-70 платен отпуск на готина пак от нас взимат най-високи пенсии. Да ни е честито - ще си ги хрантутим до живот явно.