41

Анонимен

преди 6 години

Като съм чел титова Югославия как се е гавриала със самата Албания и я е третирала като колония, така им се пада сега на сърбите. Ще воюват на два фронта срещу Албания и срещу Босна, поне ние може да сме спокойни че няма пак да надат вой за видинско, защото ще са заети със западните си съседки.

40

?!?

преди 6 години

Тачи да не крои граници без да пита! Да не види българското мнение пред портите в Тирана!

39

Бухал

преди 6 години

България би трябвало да подкрепя Албания и Косово. Забравете тези "добросъседски отношения". Сърбия винаги е била срещу България и във всеки удобен момент, когато сме били по-уязвими е опитвала да открадне колкото може. Да не се правим на големи приятели с всички. Албанците винаги са поддържали приятелски курс към нас, дори и по въпроса за Македония.

38

Анонимен

преди 6 години

За да се промени историята, разни диктаторски режими са нареждали на населението си да се изгарят цели библиотеки. Това го е имало и в Германия и в Италия и в Русия.Радвам се, че днес живеем в общество, в което книгата и народната памет, могат да бъдат съхранени от извeрги, далеч на края на света, само за 3 секунди!

37

Анонимен

преди 6 години

Вие наясно ли сте, че добре, че сме в НАТО. Иначе сме толкова малки и слаби въшкaри, че може да дойде Русия и да ни окупира като Крим и да каже... "проведе се законен референдум в Задунайска губерния (известна още като България) и 98% от хората гласуваха да се присъединият към Русия".

36

Анонимен

преди 6 години

"Надявам се, че ПОСЛЕ ТАЗИ АНЕКСИЯ НА КОСОВО никой няма и да си отвори устата по повод на Крим!"Едното няма нищо общо с другото. В Косово хората бяха тероризирани от сърбите. Примерно ако не си православен, не ти дават работа, администрацията обработва твоите документи примерно 10 пъти по-бавно и неприоритетно, отколкото на сърбите. И т.н. Накрая даже сърбите вдигат ръка да бият онези хора, да ги убиват.А в Крим никой не ги е тормозил. Просто дойдоха едни руснаци и окупираха полуострова.

35

Анонимен

преди 6 години

И е категорична глупост да се твърди, че "траки=каракачани". Това е простотия. Каракачаните са били народ подобен на власите, който е мигрирал със стадата си от земите на днешна Гърция, до Стара планина, в зависимост от сезона. Може да имат някакви далечни родствени връзки, защото и в миналото са си взимали жена, която си харесат, но произходът им е по-скоро елински, а не тракийски. А в древна Гърция траките пеласги се стопяват под натиск на семитски племена от Северна Африка и са мешавица.

34

Анонимен

преди 6 години

До hm 28Знаеш ли, от краварите ДАЖЕ отрова не ми трябва!!! Пффуууу.........ама и нашите "политици" се постараха, че даже и в червата ще намразим тая говедарска "нация"!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Оооооооооооо.........хубаво......Надявам се, че ПОСЛЕ ТАЗИ АНЕКСИЯ НА КОСОВО никой няма и да си отвори устата по повод на Крим!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Българина

преди 6 години

След 5 г и хоп обща държава! Искаме обединение на България и Македония но без албанците

31

Анонимен

преди 6 години

И двамата грешите. Албанците са най-близки наследници до илирите. А илирите са си отделно племе. Хем са родственици на траките, хем не са точно траки. Илирските племена са живяли и в земите на днешна Албания и Косово и Северна Гърция и в земите на днешна Македония. Илирско ДНК се намира и в Италия. Всъщност изследвания върху ДНК, показват, че най-чисто запазени тракийски гени се намират днес в Италия, а не на Балканите. Просто тук много хора са минавали, а там по-малко и са се запазили повече.

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПроизхода на албанците е от тракийски племена, което ги прави много близки до нашия народ.Траки = каракачани... ние нямаме много общо с траките - едни 0-0,5% може да има тук там...

29

Анонимен

преди 6 години

Произхода на албанците е от тракийски племена, което ги прави много близки до нашия народ.

28

hm

преди 6 години

Само дето в Албания са атеисти на 60% - не са мюсюмани :) А една жп линия - Варна/Бургас -> Тирана/Солун бие монопола на проливите :) Ако си изиграеме картите добре ще имаме подкрепата на Русия и на ЕС и на САЩ за обединение с Македония.

27

Анонимен

преди 6 години

В политиката няма приятели, а има интереси.

26

Край

преди 6 години

Балканите са паднали по полумесеца защото българи сърби и гърци са били разединени. Сега ?

25

Анонимен

преди 6 години

Сърбите извадиха голям късмет,че им отнеха Косово,но още не могат ,да го осъзнаят!Албанците се размножават ,като miшки ,в селата и градчета където има албанци ,но останаха извън Косово вече са почти само с албанско население!Прешево,Буяновац,Медведжа,и др.са само сръбски имена!Ако не бяха отцепили 1'7млн.албанци,то те щяха да са превзели вече и Враня,Лесковац и др.!

24

Анонимен

преди 6 години

Бавно, полека ислямските клещи се затварят около България. След 30 години, когато християните ще сме малцинство в България просто ще сменят името на държавата.

23

Анонимен

преди 6 години

Русия се бута винаги на Балканите с война и винаги в мир губи. Така е и сега, хаби се залудо. Не си оправя държавата , че в източната им чест са се увеличи ли с милиони китайската раса и яко развиват частен бизнес , без да внасят и долар в общините им.

22

наблюдаващ историята

преди 6 години

Сърбите винаги са търсели гръб. Я Русия, я САЩ /1954г-1980/, я Франция, Англия , Китай / 1993/ ,я Гърция. Но какво и да правят са си в Европа. И изпускат Косово. А Косово е било или Българско, или Албанско, или Сръбско, или Македонско Бъдещето му е в ЕС.