254

Анонимен

преди 6 години

До СандоАко се е заплила като предната може да изплува.

253

До NATO

преди 6 години

Те и сега идват, като спазват Договора от Монтрьо от 1936. - по за 21 дни, след това - ротация. И сумарният им тонаж е определен. Абе, невежи и не искащи да се ограмотят, договорът го има в Нета и всеки може да го прочете! Само трябва да знае езици. Най-силният флот в Черно море беше турският. Когато се появиха двата змея на въздушна възглавница - "Бора" и "Самум" с по 53 възела (105 км/ч), въоръжени до зъби, турските адмирали се попитаха :"Какво правим ние в това море?".А сега и 6 "варшавянки"

252

Боби

преди 6 години

До Анонимен 260"Операции по сигурност" - с други думи дрънкане на оръжие. За какво му е на САЩ да дрънка оръжие е ЗАТВОРЕНО МОРЕ с един изход Босфора? Който контролира Босфора при една Война той контролира и Изхода на черно море независимо че не контролира и един квадратен метър от морето.Значи "Операциите по сигурност" ака Дрънкане на Оръжие са за да дразнят РФ е при такова практическо отношение след това се сърдят като Русия им отвърне с някой номер или подобен ход...

251

Анонимен

преди 6 години

таварищите да гледат и да свикват защото нямат наториален акт за Черно Море

250

Анонимен

преди 6 години

Хайдеееееееее Рубладжии Къдеееееееее стее

249

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОСатанаиле, твоите дрисливи янки се опитаха само 1 (един) път с хиперзвукова ракета, тя си взриви и до тук! За франсетата въобще не говорим. Руснаците минаха всички изпитания, ракетата показа скорост, по-висока от очакваната и вече започват серийно производство. Китайците също изпробваха успешно хиперзвукова ракета. Толкоз!

248

Корабът е на НАТО

преди 6 години

И ни пази от империалистическа РаССияДобре дошли !

247

Стоян

преди 6 години

Тука като оня разказ " Българи от старо време"Всеки коментира неща от които нищо не разбира.

246

Сандо

преди 6 години

Да не изплува само пак руска подводнице в Ню Йорг

245

Шоп

преди 6 години

След като *** може да отиде в Сирия по покана на Асад, защо САЩ да не може да дойде с Черно море по покана на Украйна например?

244

Анти-НАТО

преди 6 години

"защита на интересите ни по целия свят" - безгранична АРОГАНТНОСТ !!!

243

Анонимен

преди 6 години

Единственото нещо в което саспециалисти американците екрадене и лъжене . Което епревърнато в практическа науканаречена маркетинг .

242

NATO

преди 6 години

Русофили( стици) , пенявете, се кълнете плачете , ако щете се спукайте откъм гърба . България е член на НАТО и Щатите наш съюзник както Турция и Румъния ,а скоро и Украйна и Грузия така, че Черно море ще има още повече съюзнически кораби .Ще идват и френски и немски и британски военни кораби.Така , че свиквайте.

241

Анонимен

преди 6 години

От гледане на много холивудски филмисе стига до загуба на връзка с реалността .Точно това е и целта им . Това е маркетинг .Явлението америкофили се дължи на товаче хора със слаби критични способностипадат жертви на американския маркетинг .

240

СатаНАТО

преди 6 години

Единствено САЩ и Франция имат работещи хиперзвукови ракети, *** има някакви Циркони само в мокрите сънища на троловете.

239

Анонимен

преди 6 години

Русия да се оглежда и за онези апачи при ез Зор!

238

Анонимен

преди 6 години

" САЩ ще седят тук докат не опнеме кожата на стръвницата "Силно си в грешка . Никой няма да ги търпи тук дани превръщат в заложници . Просто ти ще трябва да останеш без твойта жалка кожа .

237

до 242- мечтателя

преди 6 години

Явно още не си чувал, че американските ракети се пренасят от йонни двигатели /скорост 40 км/сек, руските сракети се движат с 5 км/сек. Чети повече!

236

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОСатанаиле, ти по-добре пази да не ти опънат кожата на онова вонящо място, дето завършва гастро-интестиналния ти тракт!

235

До 238

преди 6 години

Не можеш да смяташ. Написаното е % от БВП. Русия заделя много повече за военни нужди от САЩ- като част от всеощия национален бюджет. Просто Русия изкарва малко пари, а иска да харчи много повече за военни нужди. За да задоволи своите военни амбиции Путин ощетява собственото си население за сметка на генералите и адмиралите .