94

Анонимен

преди 4 години

До ЮкселЗащото българските турци са наши

93

Юксел

преди 6 години

Аз съм Юксел от Разград! Български гражданин съм от турски произход! ОБИЧАМ ВАСИЛ ЛЕВСКИ !!! Имам портрета му в секцията там седи постоянно! На света има само два народа ..добър и лош народ! Гордея се ,че съм се родил в България! Обичам я нашата красива държава....Но такива управници Не ! Попиляхте я ! Крадат я та крадат! Няма закони ! Нито един бандит не е в затвора.. искам лично аз чуждо управление ...например Германци Белгийци Французи те да ни управляват нашите не стават -загива народа!

92

До Гост

преди 6 години

Голяма част от турците се отнасят с уважение към паметта на Апостола. Интелигентните сред тях знаят, че Васил Левски е една обединяваща фигура, защото е уважавал всички народи и не е предвиждал някой да бъде прогонен от бъдещата Република България само заради етническата си принадлежност.Тези които плюят или поставят под съмнение светостта на делото на Левски, са най-обикновени недоучени лу_м_пени, продажни грантаджии или жалки пе_ре_кен_дета - и нашенски, и чуждоетнични. Живи да ги ожалиш!

91

Вангу

преди 6 години

И аз да фърля малко бобЛевски не е обесен и не умира тоз ден.Изживява старините си и вижда колко продажни сме си били като народ.Ботев ....сега сме същите.Когато дораснем ще научим истината.Хайтов я знаеше ,но я взе със себе си.Още малцина я знаят,но не сме дорасли за нея.Когато му дойде времето и ако дойде.Гроб Васил Иванов Кунчев няма тука....

90

Гост

преди 6 години

Чета и се дивя. Турци ли са или селски чорбаджии тея дето имат наглостта да плюят. И как може да се позволява на такива червеи изобщо да се чуват. Не знам, мисля и Левски и Ботев са имали еднакво отношение към чорбаджиите и турците. Както е писал Конфуции:"срамно е да си беден в уредена държава,но е срамно да си богат в бедна държава" мисля селските тарикати са по голямото зло.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Иванчо Хаджипенчович е бил член на Временния смесен съвет на управление на Българската ексзархия. Бил е в турската комисия за разследване зверствата на българомохамеданските башибузуци през Априлското възстание и изпратил Ахмед ага Барунталията на съд.След Освобождението е бил депутат в Учредителното събрание приело Търновската конституция. Член на Върховния съд и Държавния съвет на България. Участвал е в комитета за събиране на средства за изграждане на паметника на Левски.

88

Горд Българин

преди 6 години

ПОКЛОН СВЕТЛА ТИ ПАМЕТ ВЕЛИКИ ЛЕВСКИ

87

ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ

преди 6 години

Поклон пред Левски основателят на третата Българска държава. ГОРД СЪМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

86

PD

преди 6 години

Стига с тази интровертна болка и самобичуване. Събуди се Българино!Не за това дойде Апостола на Свободата, за да бягаш от отговорност, обиден и хленчещ. Идеала за Чиста и Свята демократска република, никой не е отменял. Обърши сълзите, от несъстоялото се, и стани и върви по неговия път. Сега му е времето, и право е, на всеки истински Българин.

85

Shark

преди 6 години

Ако Левски можеше да види в какво ще се превърне родината му, никога нямаше да жертва живота си. ПРОСТИ НИ ДЯКОНЕ, ЧЕ ТЪРПИМ ГАРВАНИТЕ! ПОЧИВАЙ В МИР! ПОКЛОН!

84

Анонимен

преди 6 години

Поклон пред светлата памет на Апостола!

83

Анонимен

преди 6 години

До Да бъде ден!И видя Бог, че светлиана е добро; и раздели Бог светлината от тъмнинатаИ светлината нарече Ден, а тъмнината-Нощ. И стана вечер, и стана утро, ДЕН ПЪРВИ"Времето е нас и ние сме във времето"Да бъде!

82

nina

преди 6 години

До УЖАС /71/:Колко болка и гняв в думите Ви: "И защо ти трябваше, Дяконе? За такива хора ли?" Нарочно Ви цитирам, още веднъж да извикам и аз тези думи! Да има как да стигнат до всички!

81

PD

преди 6 години

А делото на Апостола и Българските революционери, чийто връх е Априлското въстание, е всред основните причини, Отоманската империя да приеме първата си конституция през м. Декември, 1876 г.И вместо да измислят лъжи, и те почит да му отдадат.

80

nina

преди 6 години

ПОКЛОН пред Апостола!А когато цитирате, правете го правилно: "...на чий гроб ТАМО тъй грозно грачиш..." Може да не ви харесва, на това е написаното от Ботев.

79

ганьо

преди 6 години

ПОКЛОН

78

Анонимен

преди 6 години

Много турци почнаха нещо да дават мнение.Нагли сте.

77

Хм,

преди 6 години

тук се плюе по български национални светини и на никой не му пука, никой не ги трие! Аз съм свалил въпросните коментари и смятам, ако ДАНС и прокуратурата не вземат отношение да ги сезирам! В нета няма анонимност!

76

Анонимен

преди 6 години

Една птичка пролет не прави.Левски се е погубил за едното нищо. Президента сега ще излезе с прочуствени слова за героя, но сам той главата в торбата няма да сложи.

75

Да бъде ден!

преди 6 години

през ужаса на мрак студенразбунен вик гърми навредДа бъде ден! ,"Да бъде ден!"